„Motorola“ pristatė naująjį „G04s“ telefono modelį: itin pigus išmanusis, kuris pasiūlys visas būtiniausias savybes

Lukas Snarskis

2024-04-12, 09:00

0 komentarų

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Sausio mėnesiui įpusėjus bendrovė pademonstravo ir pirmąjį šių metų modelį, o dabar anonsuojamos ir kitos naujienos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Motorola“ pristatė naująjį „G04s“ telefono modelį: itin pigus išmanusis, kuris pasiūlys visas būtiniausias savybes

Kompanijos atstovai dar vakar patvirtino, jog balandžio 16 dieną bus pristatyti naujieji „Edge 50“ serijos išmanieji telefonai. Tačiau tai dar ne viskas. Dar sausio pradžioje gamintojas pademonstravo „Moto G04“ modelį, o netrukus debiutuos ir „Moto G04s“ variantas.

Išmanusis telefonas pasiūlys 6,6 colių įstrižainės LCD ekraną su HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje dalyje rasime nedidelį apskritimą, kur įmontuota 5 MP asmenukių kamera. Pats ekranas bus apsaugotas „Gorilla Glass 3“ stiklu.

„Motorola Moto G04s“ veiks su „Unisoc Tiger T606“ procesoriumi, o pirkėjai galės rinktis tarp 4 GB ir 8 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 64 GB arba 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Telefono nugarėlėje – 50 MP pagrindinė kamera.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimo galimybe. Ši „Motorola“ naujiena bus prieinama mėlynos, juodos, žalios ir oranžinės spalvų, o oficiali jo prekyba prasidės balandžio 30 dieną. Šis „Motorola“ įrenginys kainuos nuo 119 eurų ir bus prieinamas Europoje. Ar jį bus galima įsigyti ir Lietuvoje – kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas