„Motorola“ pristatė naująjį „Moto G Power 5G“: dar sklandesnis ekranas, naujas lustas ir talpi baterija

Tomas Eidukevičius

2023-04-07, 11:31

0 komentarų

Pastaruoju metu pasirodo vis daugiau pranešimų apie „Motorola“ ruošiamus naujus išmaniuosius telefonus. Kompanijos vadovai neseniai pristatė naująjį „Edge 40 Pro“ flagmaną, o šiandien paskelbė ir dar vieną naujieną.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Motorola“ pristatė naująjį „Moto G Power 5G“: dar sklandesnis ekranas, naujas lustas ir talpi baterija

„Motorola“ vadovai šiandien oficialiai pristatė naująjį „Moto G Power 5G“, kuris, lyginant su savo pirmtaku, pasiūlys 5G ryšio palaikymą, aukštesnį ekrano atsinaujinimo dažnį bei, žinoma, talpią bateriją.

Naujasis „Moto G Power 5G“ pasiūlys 6,5 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su Full HD+ raiška, o viršutinėje panelės dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog ekranas aprūpintas 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys „MediaTek Dimensity 930“ procesorius su 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. „Moto G Power 5G“ taip pat turės atminties kortelių lizdą, kas leis praplėsti vidinę talpą iki 1 TB. Įrenginys aprūpintas ir 5 000 mAh talpos baterija.

Naujasis „Moto G Power 5G“ nugarėlėje turės 3 kameras, o pagrindinė jų pasižymės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta jos rasime dar du 2 MP raiškos jutiklius – vienas jų bus makro, o kitas – gylio sensorius. Išmanusis telefonas pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija.

Verta paminėti ir tai, jog ši „Motorola“ naujiena bus aprūpinta stereo garsiakalbiais, o taip pat ir „Bluetooth 5.3“ palaikymu. Pirkėjams „Moto G Power 5G“ bus siūlomas juodos arba baltos spalvų, o jo kaina prasidės nuo maždaug 275 eurų. Tiesa, bent jau kol kas šis modelis bus prieinamas tik JAV rinkoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas