„Motorola Razr“ nesužibėjo lankstymo teste

Žilvinas Degutis

2020-02-09, 01:00 (atnaujinta 2022-12-08, 16:12)

0 komentarų
„Motorola Razr“ nesužibėjo lankstymo teste

„Motorola Razr“ yra pirmasis išmanusis telefonas, siūlantis horizontaliai lenkiamą ekraną, bet viskas, kas lenkiasi, turi tendenciją sulūžti. CNET atliko lankstymo testą, kurio rezultatai nėra optimistiški.

Tinklapio tyrėjai įdėjo „Motorola Razr“ į „Square Trade FoldBot“ bandymo mašiną, kad pastaroji nepertraukiamai sulenktų ir atlenktų telefoną. Tai yra ta pati bandymo mašina, kurią CNET naudojo išbandyti „Samsung Galaxy Fold“ ekrano patvarumą, pasiekta maždaug 120 000 sulenkimų, kai „Samsung“ garantuoja nepriekaištingų 200 000 sulenkimų.

https://youtu.be/HVOb9mgAgdU

Deja, „Motorola Razr“ lankstymo testas baigėsi atlikus vos 27 218 lenkimu, o išėmusi telefoną iš mašinos, komanda aptiko, jog negali jo uždaryti. Tuo tarpu telefono ekranas vis tiek pilnai veikė, kas įrodo, kad sulūžus vyriui telefonu ir toliau galima naudotis, pasidaryti duomenų atsarginę kopiją ar juos ištrinti prieš atiduodant į taisyklą.

Visgi verta paminėti, kad mašina robotas nėra toks švelnus, koks gali būti žmogus, o šis testas nereiškia, kad realybėje šeimininkas nepaliaujamai lankstys telefoną.

Ilgai netrukus ir pati „Motorola“ pakomentavo šį testą sakydama, kad „„Razr“ yra unikalus išmanusis telefonas, turintis išskirtinę atlenkimo sistemą, skirtingai nei bet kuris kitas rinkoje esantis įrenginys. „SquareTrade FoldBot“ tiesiog nėra skirtas mūsų įrenginiui išbandyti, todėl bet kokie bandymai, atlikti naudojant šį aparatą, sukels nepagrįstą apkrovą vyriui, neatidaro ir neuždaro telefono taip, kaip numatyta, todėl šio testo rezultatai yra netikslūs. Primename, kad kuriant produktą buvo atlikti išsamūs ištvermės testai, o CNET testas neperteikia to, ką vartotojai patirs, naudodami „Razr“ realiame pasaulyje. Mes 100% pasitikime „Razr“ patvarumu. “ ir pateikė video savo testavimo įrenginio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas