„Motorola“ ruošia pigų 5G telefoną: turėtų būti vienas pirmųjų įrenginių su nauju „Qualcomm“ lustu

Lukas Snarskis

2020-11-02, 13:20 (atnaujinta 2023-03-05, 10:00)

0 komentarų
„Motorola“ ruošia pigų 5G telefoną: turėtų būti vienas pirmųjų įrenginių su nauju „Qualcomm“ lustu

Dukterinė „Lenovo“ įmonė „Motorola“ šiemet pristatė kaip niekada tau išmaniųjų telefonų. Gamintojas pademonstravo sulenkiamą įrenginį, pristatė aukščiausios klasės flagmaną, o taip pat pasiūlė ir patrauklia kaina pasižyminčių 5G įrenginių. Tačiau aiškėja, kad tai dar nėra viskas.

Liepos mėnesį „Motorola“ pristatė „Moto G 5G Plus“ išmanųjį telefoną, o dabar aiškėja, kad visai netrukus gali būti pristatytas ir modelis, kuris veiks su naujuoju „Qualcomm Snapdragon 750G“ lustu. Internete pradėjo sklisti informacija apie naująjį „Moto G 5G“ variantą, kuris turėtų būti naujas bendrovės biudžetinis 5G telefonas.

Nors kol kas nėra žinoma kada šis išmanusis telefonas gali būti pristatytas oficialiai, tačiau tikėtina, kad jis turės 6,6 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška. Šiuo metu nėra žinoma ar „Moto G 5G“ naudos AMOLED ar LCD panelę, tačiau aišku tai, jog čia nerasime aukšto ekrano atsinaujinimo dažnio. Įdomu tai, kad internete jau spėjo pasirodyti ir galimai būtent šio modelio nuotrauka, kuri atskleidžia, jog ekrano viršuje rasime ir nedidelį asmenukių kameros apskritimą.

Kaip jau minėjome, „Moto G 5G“ turėtų veikti su „Snapdragon 750G“ procesoriumi bei galimai turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti ir atminties kortele. Verta paminėti ir tai, jog apie galimybę panaudoti naująjį „Qualcomm“ lustą yra užsiminusios tik dvi kompanijos – tai „Xiaomi“ ir „Samsung“. „Motorola“ prisijungimas prie šių milžinių yra pakankamai netikėtas, tačiau tuo pačiu ir sveikintinas, siekiant sustiprinti savo pozicijas.

„Moto G 5G“ taip pat turėtų pasižymėti triguba kamera nugarėlėje. Naujausia informacija rodo, kad įrenginys turės pagrindinę kamerą su 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime 8 MP teleobjektyvą bei 2 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą makro kamerą. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP kamera. Paskutinė žinoma dar nepristato „Motorola“ produkto savybė – 5000 mAh talpos baterija.

Šiuo metu nėra žinoma kada šis išmanusis telefonas gali būti pristatytas, tačiau atsižvelgiant kiek daug informacijos apie jį jau yra žinoma – tai gali įvykti visai netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas