Naujausias „Apple“ flagmanas pateko tarp geriausiai fotografuojančių telefonų, sužinokite jo įvertinimą

Lukas Snarskis

2019-11-08, 01:00 (atnaujinta 2022-11-30, 12:47)

0 komentarų
Naujausias „Apple“ flagmanas pateko tarp geriausiai fotografuojančių telefonų, sužinokite jo įvertinimą

Kameras testuojanti kompanija „DxOMark“ visai neseniai įvertino naujausią „Xiaomi“ flagmaną, o vakar paskelbė ir naujausio „Apple“ flagmano įvertinimą. Nepaisant to, jog naujieji „iPhone“ pasižymi puikiomis fotografavimo galimybės, tačiau to nepakako užkopti į „DxOMark“ reitingų viršūnę.

Kamerų specialistai išbandė naująjį „iPhone 11 Pro Max“, kuris surinko 117 tašką ir nusileido dviem Kinijos kompanijų flagmanams. „Apple“ šedevras rikiuojasi iškart po „Huawei Mate 30 Pro“ ir „Xiaomi Mi CC9 Pro“ išmaniųjų telefonų, kurie abu surinko po 121 tašką.

Fotografavimo galimybės „iPhone 11 Pro Max“ telefone įvertintos 124 taškais. Įdomu tai, jog jeigu dauguma kitų telefonų turi vieną ar kitą savybę, kuri įvertinti žymiai geriau nei kitos, tai apie šį „Apple“ flagmaną to pasakyti nepavyks. Naujasis kompanijos produktas pasižymi labai panašiais įvertinimais visuose aspektuose – puikus spalvų atkūrimas, labai geras automatinis fokusavimas, puiki ekspozicija.

Į ką verta atkreipti dėmesį – tai yra šio flagmano filmavimo galimybės. „iPhone 11 Pro Max“ surinko 102 taškus ir tai yra aukščiausias įvertinimas tarp telefonų. Tiesa, tokį patį įvertinimą gavo ir prieš kelias dienas pristatytas „Xiaomi Mi CC9 Pro“. Kalbant būtent apie „Apple“ telefoną, tai vertėtų pažymėti puikias spalvas, fokusavimas filmavimo metu bei objektų sekimas taip pat yra labai gerai įvertintas.

Jeigu norite įsigyti geriausiai fotografuojantį „Apple“ išmanųjį telefoną – „iPhone 11 Pro Max“ yra puikus pasirinkimas. Geriausius jo kainų pasiūlymus galite peržiūrėti portale kainos.lt.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas