Naujausias „Xiaomi“ telefonas graibstomas iš prekybos vietų: bendrovės atstovai paskelbė apie įspūdingus rezultatus, pasiektus vos per 10 minučių

Lukas Snarskis

2024-03-26, 16:35

9 komentarai (-ų)

JAV kompanijos „Qualcomm“ vadovai pademonstravo naująjį „Snapdragon 8s Gen 3“, kuris sukurtas naudojant 4nm architektūrą. Praėjo vos keletas dienų ir jau turime pirmąjį išmanųjį telefoną, kuris naudos šį „Qualcomm“ lustą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujausias „Xiaomi“ telefonas graibstomas iš prekybos vietų: bendrovės atstovai paskelbė apie įspūdingus rezultatus, pasiektus vos per 10 minučių

Technologijų bendrovės „Xiaomi“ atstovai oficialiai pristatė naująjį „Civi 4 Pro“ modelį, kuris pasiūlys ne tik „Snapdragon 8s Gen 3“ mikroschemų rinkinį, bet ir kitas dėmesio vertas savybes.

Šios naujienos prekyba jau prasidėjo Kinijoje, o gamintojas džiaugiasi puikiais rezultatais. Neseniai buvo surengtas pirmųjų pardavimų etapas, kurio metu buvo, vos per 10 minučių, užfiksuoti 200 proc. geresni rezultatai, lyginant su anksčiau išleistu „Civi 3“ modeliai.

Priminsime, jog išmanusis telefonas aprūpintas 6,55 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 2 750 x 1 236 taškų raiška. Čia naudojama 120 Hz atsinaujinimo dažniu pasižyminti panelė su maksimaliu 3 000 nitų ryškumu. Viršutinėje dalyje – piliulės formos išpjova, kur rasime du 32 MP raiškos vaizdo jutiklius.

„Xiaomi Civi 4 Pro“ įrenginio nugarėlėje – trys kameros. Pagrindinis objektyvas aprūpintas 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime 50 MP teleobjektyvą su 2x optinio priartinimo galimybe. Trečioji kamera – 12 MP plataus kampo. Apvaliame iškilime taip pat įmontuota ir LED blykstė, o pačiame centre – „Leica“ logotipas.

Šio įrenginio veikimą palaikys 4 700 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. „Xiaomi“ teigimu, pilnas įkrovimas truks maždaug 40 minučių. Pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „HyperOS“ vartotojo sąsaja.

9 komentarų

andrinetherlands

Kiniečius mest reikia tiesiai i šiukšlyną.
Palyginti su google ar apple telefonais kitaicu kamerų softai ir palaikymas tai šlamštas. Nemoka jie , bando kopinti. Nebus snapdragon iš USA ir bimbo jiems.

Robis

Ar bandei? Turejau Poco, bet nuskandinau. Skubiai reikėjo kito, ieškojau Poco x4 pro, neradau, tai pirkau Samsunga A54 5G. Sunku net nusakyti, kiek buvo geresnis, peikiamas, kinietiškas. Man samsunge, net pirštų antspaudų lietimas, neveikia taip, kaip Poco, net nenaudoju, veido atpažinimas irgi šlubuoja. Akumuliatoriaus laikymas buvo geresnis, pakrovimas greitesnis, ryšis irgi negribavo, foto dabar prastesnis. Kur paliginu, ten vien minusai samsunge. Planuoju keisti telefoną vėl į Poco, tik X6

Gintaras

Dėja,šis modelis tik Kinijos rinkai,nusipirkus Europoje galimai jis bus užblokuotas (dabar kiniečiai tai praktikuoja)
Europos rinkai greičiausiai jis vadinsis xiaomi 14 lite.

Petras

Gamintojai gerai žino, ko nori pirkėjai, gi iš to gyvena. Didzioji dauguma nori didesnių ekranų. Aš ir pats manau, kad 6.7 yra pats tas, o i kišenę laisvai telpa. Didelis ekranas, kaip didelis pimpalas - sunkiau nešiotis, bet maloniau naudotis.

Martynas

Ne visiems pagrinde svarbu, kad telefono ekranas būtų kuo didesnis - pirmasis mano (išmanusis) telefonas Samsung Galaxy Trend turėjo 10.2 cm ekraną. Po jo, taip, kurį laiką kiti telefonų modeliai buvo su didesniais ekranais, bet atvirai man toks santykis yra priimtinas (ir čia ne tik apie tai), todėl ateityje ieškosiu vienu metu anksčiau per Tele2 reklamuotų Fonos gamintojo modelio O2. Persižiūrėjau tuomet juos visus - man patiko. Gal dar įtakos čia turi toks veiksnys, jog aš esu linkęs išsinkti mažai žinomų ir net negirdėtų gamintojų modelius: tokius, kaip NOUS, just5.

Jonas

Gaila, kad gamintojai vis dar mano, jog 6.2 colio ekranai jų gaminiuose nereikalingi ir nekreipia dėmesio į vartotojų pastabas, kad ekranai nuo 6.4 ir didesni plėšo kelnėms kišenes. Niekas nesako, kad nebegaminti didesnių,bet reikia ir mažų!..

Deividas

Jonai, gamintojui nereikia "manyti", jis mato ką vartotojas perka, o ko ne

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas