Naujausių „Google“ flagmanų belaukiant: internete pasirodė pirmosios realios „Pixel 9 Pro“ modelio nuotraukos, aiškėja ir kai kurios savybės

Lukas Snarskis

2024-04-21, 19:55

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Google“ ne tik kuria ir nuolat tobulina „Android“ operacinę sistemą, kuri yra populiariausia mobili platforma pasaulyje. Bendrovė taip pat kuria ir savo išmaniuosius telefonus, o galingiausi iš jų debiutuoja kiekvieną rudenį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujausių „Google“ flagmanų belaukiant: internete pasirodė pirmosios realios „Pixel 9 Pro“ modelio nuotraukos, aiškėja ir kai kurios savybės

Praėjusių metų spalį „Google“ oficialiai pristatė „Pixel 8“ serijos išmaniuosius telefonus, o šių metų rudenį turėtų debiutuoti ir „Pixel 9“ modeliai. Šią liniją šiemet sudarys ne du, o trys įrenginiai – tai „Google Pixel 9“, „Pixel 9 Pro“ ir „Pixel 9 Pro XL“.

Internete vis daugėja informacijos apie naujuosius „Google“ flagmanus, o dabar pasirodė ir realios „Pixel 9 Pro“ modelio nuotraukos. Vienoje iš jų, šis išmanusis telefonas padėtas greta „iPhone 15 Pro Max“, kas leidžia geriau įsivaizduoti jo dydį.

Verta pastebėti, jog „Google Pixel 9 Pro“ turėtų būti panašaus dydžio kaip pernai debiutavęs „Pixel 8“ modelis, o „Pixel 9 Pro XL“ bus panašių matmenų kaip „Pixel 8 Pro“. Ir nors „Pro“ variantas ir bus bazinio įrenginio dydžio, tačiau jis pasiūlys visas pagrindines „Pro“ savybes, o tarp jų ir periskopinį teleobjektyvą.

Neoficialiais duomenimis, „Pixel 9 Pro“ turėtų veikti su „Tensor G4“ procesoriumi bei turės 16 GB operatyviosios (RAM) atminties, kurią gamins „Micron“. Daugiau informacijos apie šį išmanųjį telefoną, deja, nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas