Naujausių „Samsung“ flagmanų turėtojai sulaukė džiugių naujienų: išleistas programinės įrangos atnaujinimas, kuris išspręs daugybę problemų, įsidiekite jau dabar

Lukas Snarskis

2024-02-24, 17:11

0 komentarų

Technologijų bendrovė „Samsung“ dar ne taip seniai pristatė ilgai lauktą „Galaxy S24“ flagmanų seriją, kurios „arkliuku“ kiek netikėtai tapo dirbtinis intelektas (DI). Naujieji įrenginiai jau prieinami ir Lietuvoje, o kai kuriose rinkose gamintojas fiksuoja rekordinius rezultatus, apie ką galite skaityti paspaudę čia.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujausių „Samsung“ flagmanų turėtojai sulaukė džiugių naujienų: išleistas programinės įrangos atnaujinimas, kuris išspręs daugybę problemų, įsidiekite jau dabar

Kaip ir įprasta, „Samsung“ šiemet pristatė tris „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Galaxy S24“, „Galaxy S24+“ ir „Samsung Galaxy S24 Ultra“. Tačiau pirmieji šių įrenginių pirkėjai susidūrė su įvairiais nepatogumais, kurie susiję su prietaisų programine įranga.

Pietų Korėjos milžinė neseniai išleido didelį programinės įrangos atnaujinimą, kuris išsprendžia pagrindines naujųjų flagmanų problemas. Skelbiama, jog „Galaxy S24“ serijai skirtas naujinys pagerins ekrane matomą vaizdą, pasiūlys kameros atnaujinimus ir pan.

Šiuo metu atnaujinimas pasiekia „Samsung Galaxy S24“ serijos išmaniųjų turėtojus Europoje. Programinės įrangos atnaujinimas žymimas S92xBXXU1AXB5 versijos numeriu, o šio naujinio dydis siekia maždaug 750 MB.

Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

Kartu su atnaujinimu, „Samsung“ pateikia ir bendrą patobulinimų sąrašą. Teigiama, kad šis naujinys pasiūlys geresnį išmaniųjų telefonų veikimo stabilumą, naujas ir patobulintas funkcijas. Išplėstiniuose ekrano režimo nustatymuose dabar yra ir specialus slankiklis, kuriuo galima reguliuoti, kiek ryškumo norite, kad ekrane būtų taikomas ryškumas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas