Naujus metus pradeda ir „Apple”: ko galime tikėtis iš gamintojo šiemet?

Justas Stasiulaitis

2021-01-05, 15:40 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
Naujus metus pradeda ir „Apple”: ko galime tikėtis iš gamintojo šiemet?

Patikimas „Apple” analitikas Ming-Chi Kuo šiandien pateikia platų naują pranešimą, kuriame daugiausia dėmesio skiriama tam, ko galima tikėtis iš „Apple” 2021 metais. Analitikas teigia, kad šiemet pamatysime pirmąjį papildytos realybės įrenginį, „AirTag” daiktų sekimo įrenginį ir daug daugiau.

Apie „AirTag” kalbama jau daugiau nei metus ir nepaisant daugybės pranešimų, kad jau tuoj tuoj šis naujas įrenginys pasirodys, mes jo taip ir neišvydom praeitais metais. Nepaisant to, šios dienos pranešime Kuo patvirtino, kad „AirTags“ bus išleistas 2021 m.

Taip pat Kuo tvirtai teigia, kad „Apple” 2021 m. išleis kažkokį papildytos realybės įrenginį. Mes praktiškai nieko nežinome apie šį įrenginį, tačiau Kuo anksčiau teigė, kad „Apple” pirmosios kartos papildytos realybės akiniai bus labai priklausomi nuo „iPhone”.

Šių metų pirmąjį ketvirtį laukiama 12,9 colio įstrižainės „iPad Pro”, kuris bus pirmasis „iPad”, su nauja „mini-LED” ekrano technologiją. Kuo taip pat patvirtina, kad nauji „AirPods” modeliai mus turėtų pasiekti pirmąjį ketvirtį. Gandai teigia, kad „AirPods Pro Lite“ pakeis iki šiol esantį „AirPods“ modelį. Jų dizainas bus panašus arba identiškas dabartiniam „AirPods Pro“ modeliui.

Be kita ko laukiame ir daugiau „Mac” modelių su „Apple” sukurtu „M1” lustu ar net galingesniu „M1X” lustu, taip pat didžiausio pristatymo laukiame šių metų rudenį, kuriame išvysime naujausius „iPhone” modelius, „Apple Watch” ir kitų jau esamų produktų atnaujinimų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas