Neblėstantis „Xiaomi“ populiarumas: „Redmi“ telefonų pardavimai pasiekė įspūdingą ribą

Arnas Balčiūnas

2022-12-06, 16:06

0 komentarų

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ fiksuoja puikius pardavimus. Dar prieš keletą metų tai buvo tik „Xiaomi“ telefonų serija, o dabar „Redmi“ veikia kaip atskira bendrovė ir vartotojams siūlo ne tik vidutinės klasės, tačiau ir itin galingus „Android“ telefonus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Neblėstantis „Xiaomi“ populiarumas: „Redmi“ telefonų pardavimai pasiekė įspūdingą ribą

„Xiaomi“ atstovai dar neseniai paskelbė, jog Indijoje jau parduota daugiau nei 72 mln. „Redmi“ išmaniųjų telefonų, o toks skaičius pasiektas nuo 2014 metų. Šiandien kompanijos atstovai išplatino dar vieną pranešimą, kuriame džiaugiasi 300 mln. parduotų įrenginių riba. Tiesa, ji pasiekta tik per šiuos metus.

Praėjusiais metais „Redmi“ pardavė 240 mln. išmaniųjų telefonų, kuriuos įsigijo vartotojai iš viso pasaulio. Šiemet pasiekti skaičiai – dar įspūdingesni ir leidžia džiaugtis net 60 mln. didesniais pardavimais. 2020 metais bendrovė pardavė 140 mln., o 2019 metais – 100 mln. įrenginių. Akivaizdu, kad „Redmi“ produkcija kasmet susilaukia vis didesnio susidomėjimo.

Per pastaruosius metus, „Xiaomi“ nemažai dėmesio skyrė ne tik prekybai internetu, tačiau ir fizinėse parduotuvėse. Bendrovė atidaro vis daugiau savo parduotuvių ne tik Kinijoje ar Indijoje, tačiau ir Europoje, o tokia plėtra turėtų tęstis ir 2023 metais.

Kaip jau minėjome, „Redmi“ kadaise buvo tik išmaniųjų telefonų serija, o „Xiaomi Redmi Note“ įrenginiai buvo tarp populiariausių bendrovės produktų. Šiai dienai, „Redmi“ pristato ne tik šios linijos modelius, tačiau ir daugybę kitų. Tarp jų patenka ir itin galingi „Redmi K“ serijos flagmanai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas