Neištvėrė: „OnePlus 8T” pristatymo išvakarėse kompaniją paliko vienas jos įkūrėjų

Ignas Petrikonis

2020-10-14, 13:20 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų
Neištvėrė: „OnePlus 8T” pristatymo išvakarėse kompaniją paliko vienas jos įkūrėjų

Palikti kompaniją, kurią pats įkūrei ir atidavei ne vienerius savo gyvenimo metus, tikrai nėra lengvas sprendimas. Tačiau gyvenime kartais susiklosto taip, jog aplinkybės priverčia žengti šį sunkų žingsnį. Panašu, kad taip nutiko ir vienam „OnePlus” įkūrėjų ir ne bet kada, o naujojo „OnePlus 8T” telefono pristatymo išvakarėse.

Primename, kad 2013 metų gruodį Carl Pei ir Pete Lau įkūrė „OnePlus”, kaip startuolį, siekiantį sukurti geriausias specifikacijas turintį telefoną, kainuojantį perpus pigiau nei jo konkurentai. Dėl efektyvios rinkodaros strategijos, kurią sukūrė prieš tai Kinijos išmaniųjų įrenginių milžinės „Oppo” marketingo direktoriaus pareigas užėmęs Carl Pei, kompanija greitai išpopuliarėjo ir kiekvienais metais demonstruoja pavydėtiną augimą.

Be to, „OnePlus” yra vienas sėkmingiausių aukščiausio kainų segmento prekinių ženklų labiausiai augančioje telefonų rinkoje pasaulyje - Indijoje.

Šiuo metu Pete Lau užima bendrovės generalinio direktoriaus pareigas, o Carl Pei buvo lyg savotiškas „OnePlus” veidas Vakarų pasauliui. Dėl sklandžios anglų kalbos, kuria negali pasigirti Pete Lau, Carl pristatydavo naujus „OnePlus” įrenginius ir dalyvaudavo įvairiose spaudos konferencijose. Be to, pastaruoju metu Carl Pei buvo atsakingas už naująją kompanijos vidutinio kainų segmento „Nord” seriją (mūsų „OnePlus Nord” apžvalgą rasite čia).

Deja, remiantis patikimais šaltiniais Carl Pei nusprendė pasitraukti iš bendrovės tam, kad pradėtų nuosavą verslą. Tą patvirtina ir „Reddit” paskelbta „OnePlus” darbuotojams skirta žinutė, kurioje tarp vadovų nebeminimas Carl Pei, o „Nord” linijos kūrimo koordinavimas perduotas į buvusios „OnePlus India” padalinio vadovės Emily Dai rankas.

Šios žinios yra labai netikėtos, nes šiandien „OnePlus” rengia naujojo savo flagmano „OnePlus 8T” pristatymą. Visas jo specifikacijas ir kainas jau galite sužinoti paspaudę šią nuorodą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas