Netikėtos naujienos sulaukė šešerių metų senumo LG telefono savininkai: atsirado galimybė išbandyti „Android 13“ operacinės sistemos versiją

Lukas Snarskis

2023-03-06, 08:11

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė LG dar 2021 metais nutraukė išmaniųjų telefonų gamybą. Kompanijai šis sektorius buvo nuostolingas dar nuo 2015 metų, o prieš keletą buvo nuspręsta visiškai atsisakyti šios veiklos. Tačiau dabar gerų naujienų sulaukė vieno šio bendrovės įrenginio savininkai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Netikėtos naujienos sulaukė šešerių metų senumo LG telefono savininkai: atsirado galimybė išbandyti „Android 13“ operacinės sistemos versiją

Dar prieš šešerius metus, LG pristatė „LG V30“ išmanųjį telefoną, kuris 2019 metais sulaukė „Android 9“ operacinės sistemos versijos, o programinės įrangos palaikymas buvo nuotraukas 2020 metais. Tačiau šiandien, šis įrenginys sulaukė „Android 13“ operacinės sistemos versijos palaikymo. Tiesa, naujinys nėra oficialus.

Išmanusis telefonas sulaukė oficialaus „Lineage OS“ palaikymą, o tai leidžia į „LG V30“ įsidiegti naujausią „Android“ operacinės sistemos versiją. Tiesa, kadangi tai nėra oficialus naujinys, kurį būtų išleidusi LG, norint jį įsidiegti – reikalingos specifinės žinios.

Kaip bebūtų, faktas, jog 2017 metais išleistas išmanusis telefonas gali sklandžiai veikti su naujausia „Android“ operacinės sistemos versija yra ganėtinai iškalbingas. Pranešama, jog žinantys kaip įsidiegti „Lineage OS“, šį atnaujinimą gali naudoti visose „V30“ modelio versijose.

Priminsime, jog prieš šešerius metus pristatytas „LG V30“ išmanusis telefonas aprūpintas 6 colių įstrižainės P-OLED ekranu, o šio įrenginio veikimu rūpinasi „Qualcomm Snapdragon 835“ procesorius. „V30“ modelis turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB arba 128 GB vidinės atminties.

Verta pastebėti, jog LG šį išmanųjį buvo pristačiusi su „Android 7.1.2“ operacinės sistemos versija, o paskutinis oficialus atnaujinimas, kaip jau minėjome, buvo pasiūlytas 2019 metais. Tuomet „LG V30“ gavo „Android 9“ platformos versiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas