Netrukus bus pristatyti nauji vidutinės klasės karaliai: jau balandžio pradžioje debiutuos naujieji „Poco“ šedevrai

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Jau netrukus turėtų pasirodyti ir dar vienas naujas modelis.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Netrukus bus pristatyti nauji vidutinės klasės karaliai: jau balandžio pradžioje debiutuos naujieji „Poco“ šedevrai

Internete jau kuris laikas kalbama apie naujuosius „Poco F5“ serijos išmaniuosius, kurie turėtų debiutuoti jau balandžio 6 dieną, o apie tai oficialiai patvirtino ir kompanijos atstovai. Šių naujienų pristatymas bus surengtas Indijoje, tačiau net neabejojama, kad įrenginiai pasieks ir Europos rinką, įskaitant Lietuvą.

Vienas didžiausių naujųjų „Poco“ išmaniųjų privalumų turėtų būti juose naudojamas procesorius. Nors iš pradžių buvo kalbama, kad šios serijos įrenginiai debiutuos su „Qualcomm Snapdragon 800“ lustais, tačiau dabar jau tampa aišku, kad čia bus panaudoti „Snapdragon 7+ Gen 2“ mikroschemų rinkiniai. Kaip žinia, „Poco“ turėtų pristatyti „Poco F5“, o taip pat ir „Poco F5 Pro“ modelius.

Naujasis „Poco F5“ turėtų pasižymėti 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Išmanusis telefonas taip pat turėtų pasiūlyti pirštų antspaudų jutiklį, kuris bus įmontuotas po ekranu.

Išmanusis telefonas taip pat turės 5 500 mAh talpos bateriją su 67W greituoju įkrovimu, o „F5“ modelio nugarėlėje – trys kameros. Teigiama, kad pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, greta – 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro sensorius. „Poco F5“ taip pat pasiūlys „Android 13“ operacinės sistemos versiją su „MIUI 14“ vartotojo sąsaja.

Kol kas nėra aišku ar balandžio 6 dieną bus pristatytas ir „Poco F5 Pro“ modelis, tačiau jeigu taip įvyks – galime tikėtis, kad šis variantas pasiūlys 6,67 colių įstrižainės OLED ekraną su 1.5K raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Tikėtina, kad čia gamintojas gali panaudoti dar galingesnį procesorių – tai „Snapdragon 8+ Gen 1“ su 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties.

Naujasis „Poco F5 Pro“ taip pat pasiūlys 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta jos – 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro objektyvai. Išmaniojo telefono veikimą turėtų palaikyti 5 500 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas