Netrukus debiutuos naujas „Honor“ išmanusis telefonas: europiečiams bus pasiūlytas „Honor 200 Lite“ su veido atpažinimo technologija ir trimis kameromis nugarėlėje

Lukas Snarskis

2024-04-25, 10:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Šiemet gamintojas pristatė jau ne vieną dėmesio vertą įrenginį, o netrukus galime sulaukti ir dar vieno.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Netrukus debiutuos naujas „Honor“ išmanusis telefonas: europiečiams bus pasiūlytas „Honor 200 Lite“ su veido atpažinimo technologija ir trimis kameromis nugarėlėje

„Honor“ jau artimiausiu metu turėtų pristatyti „Honor 200 Lite“ išmanųjį telefoną, kuris veikiausiai pasieks ir Europos rinką. Šiam įrenginiui skirta reklaminė kampanija jau pradėta Prancūzijoje, kas ir išduoda, jog šis telefonas bus prieinamas Senajame Žemyne.

Išmanusis telefonas turėtų būti prieinamas trijų skirtingų spalvų – mėlynos, žydros ir juodos. „Honor 200 Lite“ nugarėlėje – trys kameras, o pagrindinė jų turėtų pasižymėti 108 MP raiškos vaizdo jutikliu. Nesunku pastebėti, jog šis modelis taip pat turi ir piliulės formos ekrano išpjovą, kur veikiausiai rasime veido atpažinimo technologiją.

Deja, tačiau kitos šio įrenginio specifikacijos nėra žinomos. Kaip jau minėjome, šio įrenginio pristatymas turėtų įvykti jau netrukus, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas