Netrukus debiutuos nė 150 eurų nekainuojantis „Realme“ telefonas: pasiūlys ekraną su aukštu atsinaujinimo dažniu ir bateriją su greitu įkrovimu

Lukas Snarskis

2024-04-20, 16:35

0 komentarų

Lyg uraganas į išmaniųjų rinką įsiveržusi Kinijos bendrovė „Realme“ dabar pasidalino naujienomis apie atnaujintą šūkį. Nuo šiol kompanija naudos šūkį – „Make it real“. Kinijos kompanijos vadovas taip pat atskleidė, jog šiemet bus iš naujo apibrėžti prekinio ženklo standartai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Netrukus debiutuos nė 150 eurų nekainuojantis „Realme“ telefonas: pasiūlys ekraną su aukštu atsinaujinimo dažniu ir bateriją su greitu įkrovimu

„Realme“ šiemet jau spėjo pristatyti nemažai naujų išmaniųjų telefonų, tačiau sustoti kol kas neketina. Dar antroje kovo pusėje debiutavo pirmasis „Narzo 70“ serijos modelis, apie kurį plačiau skaityti galite paspaudę čia, o jau netrukus debiutuos ir dar vienas.

Balandžio 24 dieną ketinama pristatyti „Realme Narzo 70x 5G“ išmanųjį telefoną. Dabar aiškėja ir kai kurios šio įrenginio specifikacijos. Jau žinoma, jog telefonas turės 120 Hz atsinaujinimo dažniu aprūpintą ekraną su nedideliu asmenukių kameros apskritimu viršuje.

„Realme Narzo 70x 5G“ veikimą turėtų palaikyti 5 000 mAh talpos baterija su 45W greituoju įkrovimu. Išmanusis telefonas taip pat pasiūlys IP54 atsparumo dulkėms ir vandeniui savybes, o nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą.

Pranešama, jog ši „Realme“ naujiena turėtų kainuoti maždaug 135 eurus, tačiau po pristatymo bus prieinama tik Indijos rinkoje. Informacijos apie išmaniojo telefono pasirodymą Europoje, deja, kol kas nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas