Netrukus pasirodantis „Poco X6 Pro“ pasiūlys karščiausią „Xiaomi“ naujovę: išmanusis telefonas veiks su visiškai nauja programine įranga

Lukas Snarskis

2024-01-06, 17:01

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Gamintojas kasmet pristato gausybę naujų modelių, o jau kuris laikas laukiama ir dar vienos naujienos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Netrukus pasirodantis „Poco X6 Pro“ pasiūlys karščiausią „Xiaomi“ naujovę: išmanusis telefonas veiks su visiškai nauja programine įranga

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Poco X6“ serijos išmaniuosius telefonus. Šią liniją turėtų sudaryti du modeliai – tai „Poco X6 5G“, o taip pat ir „Poco X6 Pro“. Dabar aiškėja, jog šių įrenginių debiutas įvyks jau sausio 11 dieną. Tiesa, spaudos konferencija vyks Indijoje, tačiau neilgai trukus šie modeliai atkeliaus ir į Europą.

„Poco“ atstovai išplatino ir keletą reklaminių plakatų, kurie atskleidžia, jog „Poco X6 Pro“ išmanusis telefonas pirkėjus pasieks su „HyperOS“ vartotojo sąsaja. Standartinio „Poco X6“ modelio pirkėjams teks kiek nusivilti – šis įrenginys bus parduodamas su jau įdiegta „MIUI 14“ versija.

Priminsime, jog „Poco X6 Pro“ išmanusis telefonas turėtų būti analogiškas kaip ir neseniai debiutavęs „Redmi K70E“, kuris jau yra prieinamas Kinijoje. Aiškėja ir tai, jog „Poco X6 5G“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM).

Tokia informacija dar kartą patvirtina anksčiau pasirodžiusią informaciją, jog „X6 5G“ modelis gali būti tas pats įrenginys, kuris Kinijoje parduodamas kaip „Redmi Note 13 Pro 5G“. Tokiu atveju, telefonas būtų aprūpintas 6,67 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia būtų naudojama AMOLED panelė turės ir integruotą pirštų antspaudų jutiklį.

Išmanusis veiktų su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi, ką jau patvirtino ir „Geekbench“ informacija. „Poco X6 5G“ veikimą palaikytų 5 100 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu.

Skelbiama, jog išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų turės 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą. Greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir 2 MP makro sensorių. Priekinėje „Poco X6 5G“ dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Kaip jau minėjome, „Poco X6“ serijos išmanieji telefonai debiutuos jau sausio 11 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale. Kada įrenginiai pasirodys Europoje – kol kas nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas