Netrukus pasirodantis „Xiaomi 13 Ultra“ pasiūlys greitesnę įkrovimo technologiją nei jo pirmtakas

Kinijos kompanija „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įvairių išmaniųjų telefonų, o bene daugiausiai dėmesio sulaukia šios bendrovės flagmanai. Mes jau matėme „Xiaomi 13“ serijos modelių pristatymą, tačiau šią liniją turėtų papildyti ir dar vienas įrenginys, kurio pristatymo laukia daugelis.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Netrukus pasirodantis „Xiaomi 13 Ultra“ pasiūlys greitesnę įkrovimo technologiją nei jo pirmtakas

„Xiaomi“ jau kuris laikas planuoja pristatyti naująjį „Xiaomi 13 Ultra“, o šis išmanusis telefonas bus prieinamas ir pasaulinėje rinkoje, įskaitant Lietuvą. Kiek anksčiau, buvo skelbiama, jog šis flagmanas jau netrukus turėtų debiutuoti Kinijoje, o vėliau bus pristatytas ir pasaulinei rinkai. Dabar aiškėja ir daugiau jo savybių.

Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi 13 Ultra“ turėtų pasiūlyti 90W greitojo įkrovimo galimybę. Tokią informaciją atskleidžia naujausi 3C sertifikatai, kur šis modelis žymimas „2304FPN6DC“ serijos numeriu. Verta pastebėti, kad anksčiau pristatytas „Xiaomi Mi 11 Ultra“ siūlė tik 67W greitąjį įkrovimą.

Naujojo „Xiaomi 13 Ultra“ pristatymo laukiama jau balandžio 6 dieną. Tiesa, šis pristatymas bus skirtas Kinijos rinkai, o pasaulinio flagmano debiuto laukiama gegužės mėnesį. Deja, tačiau tikslios datos kada ši „Xiaomi“ naujiena pasirodys Europoje – kol kas nėra.

Jau yra žinoma, jog šis „Xiaomi“ flagmanas turėtų pasiūlyti puikias kameras. Remiantis anksčiau pasirodžiusia informacija, „Xiaomi 13 Ultra“ nugarėlėje turėtų būti įmontuotas 1 colio sensorius su ypatingomis stabilizavimo galimybėmis, o greta rasime dar tris kameras su 50 MP raiškos vaizdo jutikliais. Vienas jų bus plataus kampo, antrasis teleobjektyvas su 3x priartinimo galimybe, o trečiasis – periskopinis teleobjektyvas.

Naujasis „Xiaomi 13 Ultra“ turėtų pasiūlyti itin aukštos kokybės ekraną su 2K raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Tikėtina, kad dažnis bus parenkamas, atsižvelgiant į tai, kokie veiksmai atliekami su telefonu, o tai padės papildomai sutaupyti baterijos energijos. „Xiaomi“ šiam modeliui ketina panaudoti ir IP68 sertifikatu aprūpintą korpusą, o taip pat įmontuos stereo garsiakalbius bei NFC lustą.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas