Netrukus prasidės didžiausia mobiliųjų technologijų paroda: viskas, ko galime tikėtis iš išmaniųjų telefonų gamintojų

Lukas Snarskis

2023-02-24, 20:08 (atnaujinta 2023-02-24, 20:09)

0 komentarų

Technologijų gerbėjų akys jau netrukus nukryps į Barselonoje įvyksiančią mobiliųjų technologijų parodą „Mobile World Congress“. Kasmetinėje parodoje ir vėl išvysime gausybę naujienų, o taip pat ir naujų sprendimų, kuriais gamintojai bandys nustebinti visus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Netrukus prasidės didžiausia mobiliųjų technologijų paroda: viskas, ko galime tikėtis iš išmaniųjų telefonų gamintojų

„MWC 2023“ paroda oficialiai prasideda vasario 27 dieną, tačiau išmaniųjų telefonų gamintojai jau rytoj, šeštadienį, pradės savo naujienų pristatymus. Kviečiame trumpai pažvelgti kas ir kada ketina pademonstruoti naujus išmaniuosius telefonus.

Šeštadienį – „HMD Global“ ir „Nokia“

Pirmieji ant didžiosios scenos žengs „HMD Global“ valdomos „Nokia“ kompanijos atstovai. Nors oficialiai nėra paskelbta ko galime tikėtis, tačiau net neabejojama – bus pademonstruoti bent keli nauji išmanieji telefonai. Įdomu tai, jog šios kompanijos pasirodymas numatytas likus dar dviem dienom iki oficialaus „MWC 2023“ starto.

Sekmadienį – „Xiaomi“, „OnePlus“ ir TCL

Sekmadienį mūsų laukia ganėtinai nemažai naujienų. Visų pirma, tarptautinėje rinkoje debiutuos naujieji „Xiaomi 13“ serijos išmanieji telefonai. Neoficialiais duomenimis, Kinijos milžinė gali pristatyti ir daugiau telefonų, o tarp jų minimi ir „Xiaomi 13 Lite“ bei „13 Ultra“ modeliai.

Ant didžiosios scenos žengs ir „OnePlus“ vadovai, kurie po keleto metų ir vėl ketina visus nustebinti koncepciniu išmaniuoju telefonu. Jau anksčiau buvo skelbiama apie planus Barselonoje pristatyti „OnePlus 11 Concept“ modelį, kuris nustebins specialiomis šviesos juostomis nugarėlėje.

Naujus išmaniuosius sekmadienį pristatys ir TCL atstovai, tačiau daugiau informacijos apie tai kol kas nėra.

Pirmadienį – „Honor“ pristatymas

Kinijos kompanijos „Honor“ atstovai dar gerokai anksčiau paskelbė apie savo dalyvavimą Barselonoje įvyksiančioje technologijų parodoje. Mūsų laukia „Magic5“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas.

Antradienį – „Realme“, „Tecno“ ir ZTE

Antradienį bus itin karšta. Ant didžiosios MWC scenos žengs „Realme“ vadovai, kurie europiečiams pasiūlys „GT3“ modelį su 240W greituoju įkrovimu. Tačiau tai nebus vienintelis pristatymas antradienį.

Visų dėmesį patraukti bandys ir Kinijos kompanija „Tecno“, kuri ketina pristatyti pirmąjį savo sulenkiamą išmanųjį telefoną. Barselonoje turėtų debiutuoti „Phantom V Fold“ flagmanas.

Parodoje dalyvaus ir ZTE, kurie savo pristatymą taip pat yra suplanavę antradienį, tačiau kokius išmaniuosius ketina pristatyti šios kompanijos atstovai – kol kas nėra aišku.

Barselonoje įvyksianti „Mobile World Congress“ ketina pasiūlyti nemažai naujovių, o visas karščiausias naujienas iš šios technologijų parodos rasite ir mūsų portale. Jeigu nenorite praleisti naujienų – visus mūsų tekstus iš „MWC 2023“ rasite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas