Netrukus turėtų debiutuoti „Moto G85“ išmanusis telefonas, kuris veiks su dar nepristatytu „Snapdragon 4 Gen 3“ procesoriumi ir kainuos maždaug 300 eurų

Lukas Snarskis

2024-05-20, 09:00

0 komentarų

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Aktyviai gamintojas darbuojasi ir šiemet. Mes jau matėme naujausius aukščiausios klasės telefonus, o netrukus sulauksime ir daugiau naujienų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Netrukus turėtų debiutuoti „Moto G85“ išmanusis telefonas, kuris veiks su dar nepristatytu „Snapdragon 4 Gen 3“ procesoriumi ir kainuos maždaug 300 eurų

Praėjusių metų rugpjūtį debiutavo „Moto G84“ išmanusis telefonas, o jau netrukus gali būti pristatytas ir atnaujintas variantas. „Motorola“ jau artimiausiu metu gali pristatyti „Moto G85“ variantą, kuris turėtų kainuoti maždaug 300 eurų.

Dar nepristatytas „Motorola“ išmanusis telefonas buvo aptiktas ir „Geekbench“ platformoje, kas atskleidžia, jog jis veiks su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 3“ procesoriumi. Tiesa, „Qualcomm“ dar tik ruošiasi šio mikroschemų rinkinio pristatymui, kuris turėtų naudoti 4 nm architektūrą.

Kaip galima matyti iš aukščiau pateikiamos nuotraukos, „Moto G85“ išmanusis rinko 939 taškus vieno branduolio testuose, o kelių branduolių – 2 092. Šis įrenginys taip pat turėjo 8 GB operatyviosios (RAM), o pirkėjai veikiausiai galės įsigyti ir 12 GB lustus naudojantį variantą.

Naujasis „Motorola Moto G85“ turėtų veikti su „Android 14“ operacine sistema, tačiau daugiau jo savybių kol kas nėra žinoma. Kaip bebūtų, internete vis dažniau minimas šio įrenginio pavadinimas, kas sufleruoja apie artėjantį jo pristatymą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas