„Nokia“ Barselonoje išleis pirmąjį savo telefoną su jau įdiegta „Android 10“

Lukas Snarskis

2020-01-13, 01:00 (atnaujinta 2022-12-02, 10:54)

0 komentarų
„Nokia“ Barselonoje išleis pirmąjį savo telefoną su jau įdiegta „Android 10“

Išmaniųjų telefonų gamintojas „Nokia“ jau kuris laikas aprūpina savo produktus „Android 10“ operacinės sistemos atnaujinimu. Nepaisant to, kompanija vis dar neturi įrenginio, kuris būtų parduodamas iškart su šia „Android“ versija, tačiau panašu, jog tai gali pasikeisti jau visai netrukus.

Išmanusis telefonas, kuris pažymėtas serijos numeriu „TA-1234“, pateko į „Wi-Fi“ sertifikavimo sistemas ir čia esanti informacija atskleidžia, kad įrenginys turės jau įdiegtą „Android 10“ operacinės sistemos versiją. Aiškėja ir tai, jog šis telefonas turės „Qualcomm Snapdragon 665“ procesorių. Kaip skelbia „NPU“, tai turėtų būti „Nokia 8.2“ modelis, kuris turės ir 5G ryšio technologiją palaikančią versiją.

Kol kas daugiau informacijos apie šį išmanųjį telefoną nėra, tačiau internete kiek anksčiau buvo pasirodę naujienų apie „Nokia 8.2“ modelį su 5G modemu. Skelbiama, jog šis įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 735“ procesoriumi, turės 32 MP raiškos asmenukių kamerą, kuris bus paslėpta išlendančiame modulyje. Išmaniojo telefono nugarėlėje turėtų būti įmontuotas keturios kameros, kurių pagrindinis sensorius bus 64 MP raiškos.

Abu šie išmanieji telefonai turėtų būti pristatyti jau vasario pabaigoje įvyksiančioje „Mobile World Congress 2020“ parodoje, kuri, kaip ir įprasta, vyks Barselonoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas