„Nokia“ dar kartą nukelia savo flagmano pristatymą: „Nokia 9.3 PureView“ pasirodys tik metų pabaigoje

Lukas Snarskis

2020-04-07, 01:00 (atnaujinta 2022-12-02, 10:53)

0 komentarų
„Nokia“ dar kartą nukelia savo flagmano pristatymą: „Nokia 9.3 PureView“ pasirodys tik metų pabaigoje

Į išmaniųjų telefonų rinką ne taip ir seniai sugrįžusi „Nokia“ ir toliau turi problemų su savo flagmanais. Dauguma tikriausiai vis dar prisimena „Nokia 9 PureView“ išmanųjį, kuris buvo pristatytas praėjusiais metais, o pagrindinė šio įrenginio stiprybė turėjo būti penkios kameros nugarėlėje. Deja, tačiau šis produktas tapo tikru nusivylimu, o šiemet gamintojas turėtų pristatyti atnaujintą variantą.

Deja, tačiau su naujuoju šios serijos įrenginiu sekasi tikrai prastai. Iš pradžių ši naujiena turėjo būti žinoma kaip „Nokia 9.1“, vėliau kaip „Nokia 9.2“, o dabar aišku, kad tai bus „Nokia 9.3 PureView“, tačiau šio modelio pristatymo dar reikės palaukti. „HMD Global“, kuri ir valdo prekinį ženklą „Nokia“, pranešė, jog šis išmanusis bus pristatytas tik antroje metų pusėje.

Nesunku nuspėti ir to priežastį – COVID-19 proveržis, kuris dauguma žmonių uždarė namuose, o įvairioms kompanijoms sukelia daugybę problemų su esamų ar naujų įrenginių kūrimu ar tiekimu. Įdomu tai, jog „Nokia“ šį išmanųjį telefoną turėjo pristatyti dar praėjusių metų pabaigoje, tačiau dabar jį išvysime tik antroje metų pusėje, o kada tiksliai – išlieka neaišku.

Tikėtina, kad naujasis „Nokia 9.3 PureView“ išmanusis veiks su „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi, nors iš pradžių ir buvo planuota jį pristatyti su „Snapdragon 855“ lustu, tačiau toks ilgas jo išleidimo atidėjimas daro savo. Tikėtina ir tai, jog nepaisant šio įrenginio pavadinimo, jis greičiausiai jau nebeturės įspūdingos kamerų konfigūracijos ir bus naudojami labiau tradiciniai sprendimai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas