„Nokia” ketina mus vėl nustebinti: tai vyks balandžio mėnesį

Dainius Martinkus

2021-03-15, 12:50 (atnaujinta 2022-12-02, 10:53)

0 komentarų
„Nokia” ketina mus vėl nustebinti: tai vyks balandžio mėnesį

„HMD Global“ geriau pasaulyje žinoma, kaip įmonė, turinti teisę gaminti išmaniusius telefonus su „Nokia“ logotipu. Balandžio pradžioje, o tiksliau 8 mėnesio dieną, ji planuoja surengti pristatymą, kuriami pristatys ne tik naujus telefonus, bet ir 5domius jų priedus.

Pranešime spaudai teigiama, kad renginys vyks balandžio 8 dieną 17h Lietuvos laiku. Deja, bet daugiau informacijos, kokie įrenginiai bus pristatyti, nepateikiama. Sklinda gandai, kad gali būti per konferenciją į dienos šviesą bus ištrauktas naujasis „Nokia G10“ serijos išmanusis telefonas.

Kaip manoma, „Nokia G10“ turėtų būti vidutinės klasės išmanusis telefonas, pavadintas pagal naują kompanijos pavadinimų schemą. „Nokia“ planuoja pervadinti savo telefonus ir vietoje iki šiol naudojamų skaičių pasirinkti raides, „G10“ bus pirmasis „Nokia“ telefonas išvydęs dienos šviesą po prekės ženklo atnaujinimo strategijos. Telefonas, kaip manoma turės, 6,4“ colio ekraną, aštuonių branduolių procesorių bei keturgubą 48 MP kamerų sistemą.

Šiuo metu nėra žinoma dagiau informacijos apie renginį bei įrenginius, kurie bus pristatyti. Gali būti, kad konferencijos metu daug dėmėsio bus skiriama įdomiems telefonų aksesuarams. Sklinda gandai apie „Nokia“ nešiojamas baterijas (angl. Powerbank), bet tai tik gandai. Lieka tik laukti balandžio mėnesį vyksiančio renginio - tada visos kortos ir bus atverstos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas