„Nokia“ ketina susigrąžinti savo praeities šlovę: netrukus debiutuos įspūdingų savybių flagmanas už neįtikėtinai žemą kainą

Lukas Snarskis

2023-03-11, 10:40

6 komentarai (-ų)

Vasario pabaigoje vykusioje „Mobile World Congress 2023“ parodoje mes išvydome daugybę naujų produktų, o savo naujienas pristatė ir „Nokia“, pristačiusi nemažai naujų išmaniųjų telefonų. Tačiau karščiausios bendrovės naujienos dar nepristatytos ir laukia savo eilės.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nokia“ ketina susigrąžinti savo praeities šlovę: netrukus debiutuos įspūdingų savybių flagmanas už neįtikėtinai žemą kainą

Barselonoje įvykusioje parodoje, „HMD Global“ atstovai, kurie valdo „Nokia“ prekinį ženklą, pasidalino planais pristatyti dar du išmaniuosius telefonus – tai „Nokia Magic Max“ ir „Nokia C99“. Nors pats gamintojas jokios informacijos apie šiuos įrenginius ir nepateikė, tačiau jau dabar žinoma kuo ketinama nustebinti gerbėjus.

Remiantis naujausia informacija, „Nokia C99“ išmanusis telefonas turėtų būti pristatytas jau balandžio 28 dieną. Nors anksčiau buvo teigiama, kad šio modelio pristatymas gali įvykti tik lapkritį, tačiau, tikėtina, jog „Nokia“ šią naujiena pademonstruos gerokai anksčiau. Naujasis modelis turėtų kainuoti maždaug 450 eurų, tačiau jo specifikacijos kol kas nėra žinomos.

Tačiau internete daugėja informacijos apie „Nokia Magic Max“, kuris pretenduoja tapti galingiausiu bendrovės išmaniuoju telefonu. Tikėtina, jog šis flagmanas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės nuo 8 GB iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Įrenginys pirkėjus turėtų pasiekti su „Android 13“ operacinės sistemos versija.

Naujasis „Nokia Magic Max“ pasižymės 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o šią panelę apsaugos „Corning Gorilla Glass 7“ apsauginis stiklas. Išmanusis telefonas taip pat turės tris kameras, o pagrindinė jų bus aprūpinta 144 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 64 MP plataus kampo, o taip pat ir 48 MP teleobjektyvą.

Akivaizdu, jog „Nokia“ ketina pristatyti flagmaną, o be galingiausio procesoriaus bei įspūdingų kamerų, čia rasime ir milžiniškos talpos bateriją. Neoficialiais duomenimis, „Magic Max“ modelio veikimą palaikys 7 950 mAh talpos baterija su 180W greituoju įkrovimu.

Nors oficialiai šio išmaniojo telefono išleidimo data dar nėra paskelbta, tačiau manoma, kad „Nokia“ flagmanas gali būti pristatytas jau artimiausiu metu. „Nokia Magic Max“ kaina prasidėti vos nuo 520 eurų.

6 komentarų

Tadas

Nokia Magic Max 5G 2023 Full Specifications & Features
Status: Rumored. Not Available in the Local Mobile Market.
Network Technology: GSM / CDMA / HSPA / LTE / 5G.
SIM: Dual Nano-SIM.
Display: 6.9inch IPS LCD, which is protected by Corning Gorilla Glass.
Processor: Snapdragon 888 5G.
Operating System: Android 13
Memory: 8/12 GB RAM and 256/512 GB ROM.
Camera: Triple 200MP + 48MP + 8MP Rear Cameras and a 50MP Front Camera.
Battery: Li-Polymer 8100 mAh Non-removable.
Sensor: Fingerprint, Face ID, accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer.
Fast battery charging (45W Quick Charger)
Wireless Charging is Supported.
USB 4.0
IP69 certified

Tadas

Status: Rumored. Not Available in the Local Mobile Market.
Network Technology: GSM / CDMA / HSPA / LTE / 5G.
SIM: Dual Nano-SIM.
Display: 6.9 Inches Super AMOLED Full Touch Screen Display, which is protected by Corning Gorilla Glass 7.
Processor: Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform.
Operating System: Android 13
Memory: 8/12 GB RAM and 128/256/512 GB ROM.
Camera: Tripple 144 MP + 16 MP + 5 MP Rear Cameras and a 64 MP Front Camera.
Battery: Li-Polymer 6500 mAh Non-removable.

JOX

Jeigu baterijos talpa tikrai tokia bus tai bus labai įdomu:)
Laukiam oficialių žinių:)

Karolis

Magic Max skamba kaip fanu fantazija, o ne realis produktas ypač kainos srityje. Nebent telefone bus integruotos reklamos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas