„Nokia“ pristatė „Pure UI“: bendrovės telefonų sąsaja pasikeis neatpažįstamai, pamatykite tai pirmieji

Lukas Snarskis

2023-03-30, 07:16 (atnaujinta 2023-03-30, 15:50)

0 komentarų

2023 metus „Nokia“ pradėjo itin aktyviai ir jau spėjo pristatyti ne vieną išmanųjį telefoną. Kompanijos atstovai dalyvavo ir „Mobile World Congress“ mobiliųjų technologijų parodoje, o dabar buvo pademonstruota ir dar viena naujiena.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Nokia“ pristatė „Pure UI“: bendrovės telefonų sąsaja pasikeis neatpažįstamai, pamatykite tai pirmieji

„Nokia“ dizaino kompanija pristatė naują vartotojo sąsajos dizaino liniją, kurią pavadino „Pure UI“. Kaip žinia, „HMD Global“ valdomos bendrovės įrenginiuose naudojama „Android“ operacinė sistema, tačiau jau artimiausiu metu ketinama jai suteikti naują išvaizdą. Tokie dizaino sprendimai turėtų būti naudojama bendrovės telefonuose, o taip pat ir kituose produktuose.

Naujoji „Pure UI“ vartotojo sąsaja išsiskiria savo paprastumu, minimalistiniu stiliumi bei patogumu, kurį turėtų pajusti kiekvienas vartotojas. „Nokia“ dizaino komanda perdarė kone visą „Android“ vartotojo sąsają ir jai sukūrė ne tik įvairias piktogramas, bet ir labai vientisą stilių, kuris turėtų patikti daugeliui.

Verta paminėti ir tai, jog „Nokia“ dizaino komanda paruošė ir tam tikrus standartinius elementus, kuriuos dizaineriai galės panaudoti savo programėlėse tam, kad būtų sukurtas vientisumas tarp vartotojo sąsajos bei vartotojų naudojamų aplikacijų. Žinoma, naujoji sąsaja turi ir tamsiojo režimo (angl. dark mode) palaikymą.

Kaip jau minėjome, šie dizaino sprendimai neabejotinai bus naudojami „Nokia“ prekiniu ženklu pažymėtuose išmaniuose telefonuose, tačiau taip pat gali būti panaudoti ir įvairiuose internetiniuose valdymo pultuose ir pan. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada „Pure UI“ pasieks išmaniuosius telefonus, tačiau tai turėtų įvykti jau netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas