„Nokia“ pristatė telefoną, kurio norės daugelis: naujasis „Nokia G22“ pasiūlys ilgaamžiškumą suteikiančias savybes, kokių nesiūlo niekas kitas

Lukas Snarskis

2023-02-25, 19:06 (atnaujinta 2023-02-25, 19:25)

0 komentarų

Technologijų gerbėjų akys jau netrukus nukryps į Barselonoje įvyksiančią mobiliųjų technologijų parodą „Mobile World Congress“. Kasmetinėje parodoje ir vėl išvysime gausybę naujienų, o taip pat ir naujų sprendimų, kuriais gamintojai bandys nustebinti visus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nokia“ pristatė telefoną, kurio norės daugelis: naujasis „Nokia G22“ pasiūlys ilgaamžiškumą suteikiančias savybes, kokių nesiūlo niekas kitas

Barselonoje įvyksianti mobiliųjų technologijų paroda prasideda tik pirmadienį, tačiau naujienos iš „MWC 2023“ atkeliauja jau šiandien. Pirmieji apie jas pranešė kompanijos „HMD Global“ atstovai, kuriems priklauso prekinis ženklas „Nokia“. Šiandien pristatytas naujasis „Nokia G22“ išmanusis telefonas.

Naujasis įrenginys sukurtas taip, jog vartotojas galėtų juo naudotis kuo ilgiau. Remiantis atlikto rinkos tyrimo duomenimis, pagrindinė priežastis, dėl kurios žmonės keičia savo telefoną, yra ta, kad jis sugedo ir daugeliu atvejų tai įvyko dėl sudužusio ekrano arba pasenusios baterijos, todėl HMD stengėsi, kad juos būtų kuo lengviau pakeisti.

Naujasis „Nokia G22“ pasiūlys galimybę pasikeisti tiek ekraną, tiek ir įrenginio bateriją. Skelbiama, jog baterijos pakeitimas truks vos 5 minutes, o visi reikiami įrankiai atkeliaus kartu su telefonu. Ekrano keitimas turėtų trukti maždaug 20 minučių. Tokie sprendimai siūlomi bendradarbiaujant su „iFixit“, kurie aprūpino įrenginius reikiamais įrankiais, dalimis bei instrukcijomis.

Be galimybės susitvarkyti savo išmanųjį telefoną, naujasis „Nokia G22“ taip pat aprūpintas ir nugarėle kuri pagaminta iš perdirbto plastiko. Ši naujiena pasižymės 6,52 colių įstrižainės HD+ ekranu su 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinėje dalyje nesunku pastebėti ir vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Unisoc T606“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB arba 128 GB vidinės atminties. Pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 12“ operacinės sistemos versija. „Nokia G22“ veikimą palaikys 5050 mAh talpos baterija su 20W įkrovimo galimybe.

„Nokia G22“ nugarėlėje taip pat rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta įmontuota 2 MP makro kamera bei 2 MP gylio sensorius. Pranešama, kad išmanusis telefonas kainuos nuo 179 eurų, o pirkėjai jį įsigyti galės mėlynos arba pilkos spalvų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas