Norintiems įsigyti „iPhone 14“ ar „iPhone 14 Plus“ – geros naujienos: išmanieji telefonai gavo išskirtinės spalvos opciją

Arnas Balčiūnas

2023-03-08, 10:18

1 komentaras

JAV technologijų milžinė „Apple“ turi tradiciją, kuri suteikia vartotojams papildomo pasirinkimo. Pastaruosius keletą metų, bendrovė pasiūlydavo naujų savo išmaniųjų telefonų spalvų. Taip įvyko 2021 metais, taip buvo pernai ir taip pat atsitiko ir šiemet.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Norintiems įsigyti „iPhone 14“ ar „iPhone 14 Plus“ – geros naujienos: išmanieji telefonai gavo išskirtinės spalvos opciją

Kaip ir buvo tikėtasi, „Apple“ paskelbė apie naują spalvą „iPhone 14“ ir „iPhone 14 Plus“ išmaniesiems – tai geltona. Naujoji spalva prisijungė prie dar penkių spalvinių opcijos, kurios buvo siūlomos nuo pat šių įrenginių išleidimo. Dabar pirkėjai gali rinktis iš šių spalvų – juodos, baltos, raudonos, melsvos, šviesiai violetinės ir naujosios geltonos.

Verta paminėti ir tai, jog išmaniųjų telefonų specifikacijos nesikeičia ir vienintelė naujovė yra būtent spalva. Deja, tačiau „iPhone 14 Pro“ serijos įrenginiai naujos spalvos opcijos neturės.

Priminsime, jog pernai „Apple“ savo įrenginiams pasiūlė žalios spalvos modelius, o 2021 metais „iPhone“ telefonai įgavo violetinės spalvos pasirinkimą.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas