Norintiems prabangos ir išskirtinumo: „Caviar“ pademonstravo dvi išskirtines „Samsung Galaxy Flip6“ versijas, norintiems įsigyti – teks gerokai paploninti pinigines

Lukas Snarskis

2024-08-26, 10:56

0 komentarų

Dubajuje įsikūrusi bendrovė „Caviar“, žinoma dėl savo personalizuotų prabangos klasės įrenginių. Šios kompanijos produktų sąraše galima rasti ne tik įspūdingai perdarytų išmaniųjų telefonų, tačiau ir išskirtinių dėkliukų.

Startuoja „Aliexpress“ išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Norintiems prabangos ir išskirtinumo: „Caviar“ pademonstravo dvi išskirtines „Samsung Galaxy Flip6“ versijas, norintiems įsigyti – teks gerokai paploninti pinigines

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ neseniai pristatė naujuosius savo sulenkiamus išmaniuosius telefonus – tai „Galaxy Fold6“ ir „Samsung Galaxy Flip6“, o dabar jie sulaukė ir „Caviar“ dėmesio. Dubajuje įsikūrusi kompanija pristatė išskirtinius „Galaxy Flip6“ modelius.

Naujoji kolekcija vadinasi „Elegance“ ir apima dvi nestandartines „Galaxy Z Flip6“ versijas - smaragdinę ir safyrinę. Tai kolekcijos, įkvėptos teniso stiliaus, dalis, skirta „US Open“ turnyrui paminėti.

Smaragdinio modelio korpusas padengtas žalia „Chevre“ oda, o jo sutvirtinimo intarpai - juvelyriniu 24 karatų rožiniu auksu dengtu lydiniu. Jame taip pat yra 16 „Swarovski“ kristalų.

Safyrinio modelio korpusas padengtas mėlyna oda, o sutvirtinimo intarpai pagaminti iš 22 karatų sidabro. Kaip ir smaragdinis modelis, safyrinė versija taip pat turi 16 „Swarovski“ kristalų.

Pranešama, jog smaragdinis modelis turės 256 GB arba 512 GB vidinės atminties, toks „Samsung Galaxy Flip6“ variantas kainuos atitinkamai 8 770 ir 9 130 JAV dolerių. Norintys įsigyti safyrinį modelį – turės susimokėti atitinkamai 9 770 arba 10 130 JAV dolerius.

„Caviar“ abiejų šių „Samsung Galaxy Flip6“ versijų pagamino po 99 vienetus, o norintys juos įsigyti – tai gali padaryti oficialioje gamintojo svetainėje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas