„Nothing“ ir vėl nustebins daugelį: ruošiamas tikras flagmanas, kuris nustebins programinės įrangos galimybėmis

Arnas Balčiūnas

2023-02-06, 16:26

0 komentarų

Didžiulį šurmulį elektronikos pasaulyje sukėlusi kompanija „Nothing“, kurią įkūrė buvęs „OnePlus“ vadovas Carlas Pei, jau pristatė pirmąjį savo išmanųjį telefoną, o taip pat ir belaidžius ausinukus. Tačiau sustoti neketinama ir jau ruošiamos pirmosios 2023 metų naujienos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nothing“ ir vėl nustebins daugelį: ruošiamas tikras flagmanas, kuris nustebins programinės įrangos galimybėmis

Internete jau kalbama apie antrąjį bendrovės išmanųjį telefoną, kuris turėtų debiutuoti kaip „Nothing Phone 2“. Anksčiau buvo teigiama, kad šio įrenginio pristatymas gali įvykti trečiojo šių metų ketvirčio metu, o naujausiais duomenimis, prekyba prasidės antroje šių metų pusėje.

Jau žinoma, kad „Nothing Phone 2“ naudos „Qualcomm“ pagamintus procesorius ir čia tikimasi išvysti „Snapdragon 8“ serijos lustus. Deja, tačiau tikslus modelis kol kas nėra žinomas. Kaip bebūtų, tai sufleruoja, jog antrasis bendrovės modelis taikysis į aukščiausios klasės įrenginių segmentą.

Įvairūs šaltiniai praneša, jog „Nothing“ naująjį savo išmanųjį ketiną aprūpinti bent 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. „Nothing Phone 2” galimai turės 5000 mAh talpos bateriją. Pranešama ir apie AMOLED paneles, kurias ketinama panaudoti, o jos pasižymės 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Nors visos šios savybės nėra patvirtintos oficialiai, tačiau „Nothing“ jau yra atskleidę tam tikrų detalių apie savo naująją išmanųjį telefoną. C.Pei patvirtino, kad antrasis modelis sulauks daug dėmesio dėl savo programinės įrangos, kam bus skirtas didžiulis dėmesys. „Nothing“ vadovo teigimu, tai yra pagrindinis prioritetas, kuriant „Nothing Phone 2”.

Kaip jau minėjome, išmaniojo telefono pristatymas turėtų įvykti antroje šių metų pusėje. Nepaisant to, tikimasi, kad daugiau informacijos apie „Nothing“ planus gali pasirodyti jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas