„Nothing“ išleido ilgai lauktą programinės įrangos atnaujinimą: vartotojus jau pasiekia „Android 13“ versija

Lukas Snarskis

2023-02-25, 13:34

0 komentarų

Didžiulį šurmulį elektronikos pasaulyje sukėlusi kompanija „Nothing“, kurią įkūrė buvęs „OnePlus“ vadovas Carlas Pei, jau pristatė pirmąjį savo išmanųjį telefoną, o taip pat ir belaidžius ausinukus. Tačiau kompanija nepamiršta ir programinės įrangos atnaujinimų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nothing“ išleido ilgai lauktą programinės įrangos atnaujinimą: vartotojus jau pasiekia „Android 13“ versija

Praėjusių metų liepos mėnesį „Nothing“ pristatė pirmąjį savo išmanųjį telefoną, kuris sužavėjo daugelį dėl savo išskirtinių dizaino sprendimų. Dar gruodžio mėnesį gamintojas pasiūlė ir bandomąją „Nothing OS 1.5“ versiją, o dabar šio telefono savininkai gali mėgautis ir pilnu atnaujinimu.

Pranešama, jog „Nothing“ pagaliau paruošė „Android 13“ operacinės sistemos pagrindu sukurtą „Nothing OS 1.5.2“ vartotojo sąsajos versiją. Šis atnaujinimas prieinamas visiems „Nothing Phone (1)“ įrenginių savininkams. Pastarasis naujinys užima maždaug 1,25 GB bei pasiūlys nemažai naujų funkcijų bei sistemos optimizacijų, kurios turėtų pagerinti telefono veikimą.

„Nothing OS 1.5.2“ atnaujinimas pasiūlys naują orų programėlę, patobulintas medijos valdymo galimybes bei atnaujintą grafinį dizainą. Skelbiama, jog „Nothing“ pagerino ir kamerų veikimą, o taip pat ir bendrą išmaniojo telefono veikimą – programėlės turėtų atsidaryti greičiau, sisteminės animacijos veiks sklandžiau.

Priminsime, jog praėjusią vasarą pristatyta „Nothing Phone (1)“ yra aprūpintas 6,55 colių įstrižainės OLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 778G+“ procesoriumi bei turi 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas