„Nothing“ pasiūlė išskirtinę galimybę: kviečia gerbėjus prisidėti prie išskirtinės „Phone (2a)“ versijos kūrimo, sužinokite, kaip viskas vyks

Lukas Snarskis

2024-03-21, 07:15 (atnaujinta 2024-03-21, 13:38)

0 komentarų

Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau ruošiasi naujausių flagmanų pristatymui, o kai kurios bendrovės jau spėjo ir juos pristatyti. Tikėtina, kad tokių planų turi ir „Nothing“, tačiau neseniai buvo pristatomas vidutinės klasės įrenginys.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nothing“ pasiūlė išskirtinę galimybę: kviečia gerbėjus prisidėti prie išskirtinės „Phone (2a)“ versijos kūrimo, sužinokite, kaip viskas vyks

Internete jau kelis mėnesius sklandė įvairiausios kalbos apie „Nothing“ planus pristatyti naują vidutinės klasės įrenginį, kuris bus žinomas kaip „Phone (2a)“. Šio išmaniojo telefono pristatymas įvyko ne taip ir seniai, o dabar gamintojas pasiūlė ir išskirtinė galimybę.

Prieš keletą dienų, socialiniame tinkle „X“ pasirodė paslaptingas „Nothing“ įrašas, kuriame kalbama apie galimybę, kokios iki šiol nesiūlė niekas kitas. Dabar tapo aišku apie ką buvo kalbama. „Nothing“ komanda nori sukurti specialią „Phone (2a)“ versiją ir prie to kviečia prisidėti kiekvieną bendrovės gerbėją.

„Nothing“ paskelbė apie šešis mėnesius trunkantį procesą, kurio metu gerbėjai turės galimybę teikti savo idėjas ir balsuoti už mėgstamiausius dizainus. Projektas bus suskirstytas į keturis etapus, o dalyviai galės dalyvauti bet kuriame iš jų, atitinkančiame jų įgūdžius.

Nuo techninės įrangos dizaino iki foninių ekrano užsklandų, telefono pakuotės ar rinkodaros kampanijos valdymo. Tikslas - sukurti telefoną, kuris iš tiesų atspindėtų „Nothing“ gerbėjų kūrybiškumą ir inovacijas. Pirmasis etapas prasidės jau kovo 26 dieną.

Kiekviename etape dėl pateiktų darbų atskirai balsuos kompanijos gerbėjai, o po to – pačio gamintojo atstovai. Kiekvieno etapo nugalėtojai bus nuskraidinti į „Nothing“ būstinę Londone ir dalyvaus galutiniame pristatymo renginyje, kuris įvyks vėliau šiais metais. Atnaujinimai, taisyklės ir dalyvavimo gairės bus išsamiai išdėstytos oficialioje „Nothing“ internetinėje svetainėje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas