„Nothing“ ruošiasi pirmojo savo flagmano pristatymui: jau netrukus gali įvykti „Phone (2)“ pristatymas, aiškėja jo savybės

Didžiulį šurmulį elektronikos pasaulyje sukėlusi kompanija „Nothing“, kurią įkūrė buvęs „OnePlus“ vadovas Carlas Pei, jau pristatė pirmąjį savo išmanųjį telefoną, o taip pat ir belaidžius ausinukus, kurie neseniai sulaukė ir atnaujinimo. Internete vis garsiau kalbama ir apie antros kartos „Nothing“ išmanųjį telefoną.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nothing“ ruošiasi pirmojo savo flagmano pristatymui: jau netrukus gali įvykti „Phone (2)“ pristatymas, aiškėja jo savybės

Internete jau kalbama apie antrąjį bendrovės išmanųjį telefoną, kuris turėtų debiutuoti kaip „Nothing Phone (2)“. Šis įrenginys dabar buvo pastebėtas ir BIS sertifikavimo duomenų bazėje, kas atskleidžia, jog iki jo pristatymo lieka vis mažiau laiko. Tikėtina, kad „Nothing“ šį flagmaną gali pristatyti jau artimiausiu metu.

Remiantis naujausia informacija, „Nothing Phone (2)“ turėtų būti aprūpintas AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o čia naudojama panelė pasižymės Full HD+ raiška. Po ekranu bus įmontuotas ir pirštų antspaudų skaitytuvas. Net neabejojama, kad telefone bus įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija su „Nothing OS“ vartotojo sąsaja.

Dar visai neseniai, vienas iš „Qualcomm“ atstovų atskleidė, jog antros kartos „Nothing“ išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, o čia taip pat rasime 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. „Phone (2)“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija. Deja, tačiau įkrovimo galimybės kol kas išlieka nežinomos. Kaip bebūtų, tikimasi, kad šis modelis pasiūlys ir belaidžio įkrovimo opciją.

Nors visos šios savybės nėra patvirtintos oficialiai, neskaitant jame naudojamo procesoriaus, tačiau „Nothing“ jau yra atskleidę tam tikrų detalių apie savo naująją išmanųjį telefoną. C.Pei patvirtino, kad antrasis modelis sulauks daug dėmesio dėl savo programinės įrangos, kam bus skirtas didžiulis dėmesys. „Nothing“ vadovo teigimu, tai yra pagrindinis prioritetas, kuriant „Nothing Phone 2”.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma tiksli data, kada galėtų įvykti naujojo „Phone (2)“ pristatymas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas