„Nubia“ į Europą atgabena itin galingą flagmaną: oficialiai pristatytas „Red Magic 8 Pro“, kuris pasiūlys įspūdingas specifikacijas už patrauklią kainą

Lukas Snarskis

2023-01-16, 14:00

0 komentarų

Kinijos kompanija ZTE jau ne vienerius metus kuria žaidimų telefonus, kurie pažymėti „Nubia Red Magic“ pavadinimu. Per pastaruosius metus pristatyta keletas naujų modelių, kurie sulaukė didžiulio susidomėjimo, o šiandien debiutavo ir 2023 metų flagmanai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nubia“ į Europą atgabena itin galingą flagmaną: oficialiai pristatytas „Red Magic 8 Pro“, kuris pasiūlys įspūdingas specifikacijas už patrauklią kainą

Dar gruodžio mėnesį, Kinijoje debiutavo „Red Magic 8 Pro“ serijos išmanieji telefonai, o šiandien naujienų sulaukė ir europiečiai, įskaitant ir lietuvius. Į mūsų regioną atkeliauja naujasis „Red Magic 8 Pro“ žaidimų telefonas, kuris pasiūlys ne tik naująjį „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesorių, tačiau ir kitas aukščiausios klasės specifikacijas.

Naujieji „Red Magic 8 Pro“ flagmanai išsiskiria savo dizainu, kuris slepia itin galingas specifikacijas. „Nubia“ naujausiuose savo įrenginiuose įmontavo ir specialią aušinimo sistemą, kuri aprūpinta ir fiziniu ventiliatoriumi, jog įrenginiai neperkaistų. Nugarėlėje – gamintojo logotipas bei triguba kamerų sistema.

Į Europą atkeliaujantis „Red Magic 8 Pro“ aprūpintas 6,8 colių įstrižainės OLED ekranais su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Nubia“ pažymi ir tai, jog ekranas dengia net 97,3 proc. priekinės įrenginio dalies. Verta pastebėti, jog išmanusis neturi asmenukių kameros iškirpimo, mat šis sensorius įmontuotas po ekranu. Čia rasime 16 MP objektyvą.

„Red Magic 8 Pro“ išmanusis veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Standartinis modelis turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Pirkėjams taip pat bus pasiūlytas ir „Void“ dizaino variantas, o šis modelis turės 16 GB operatyviosios bei 512 GB vidinės atminties. Šis įrenginys aprūpintas ir linijiniais stereo garsiakalbiais, kurie pasiūlys „Snapdragon Sound“ palaikymą su vos 48 ms uždelsimu. „Red Magic“ naujiena taip pat turi tris kameras nugarėlėje.

Išmanusis telefonas aprūpintas 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, kuris naudojamas pagrindinėje kameroje. Greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą, o taip ir 2 MP makro objektyvą. Skelbiama, jog „Red Magic 8 Pro“ pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija, o taip pat ir „RedMagic OS 6.0“ vartotojo sąsaja. Įrenginys taip pat turės 6000 mAh talpos bateriją su 65 W greituoju įkrovimu.

Gamintojo teigimu, oficiali prekyba Europoje, įskaitant ir Lietuvą, prasidės jau vasario 2 dieną. „Matte“ variantas kainuos 649 eurus, o talpesnes atmintines turintis „Void“ bus siūlomas už 749 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas