„Nubia“ pristatė krūvą vidutinės klasės išmaniųjų telefonų, vienas iš jų nustebins įspūdingu nugarėlėje įmontuotu garsiakalbiu

Lukas Snarskis

2024-03-01, 18:31

0 komentarų

Praėjusią savaitę, technologijų bendrovė ZTE pristatė naująjį „ZTE Libero Flip“ atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris jau dabar prieinamas Japonijos rinkoje. Dabar šis įrenginys atkeliauja ir į tarptautinę rinką, o čia jis bus žymimas dukterinės bendrovės „Nubia“ prekiniu ženklu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nubia“ pristatė krūvą vidutinės klasės išmaniųjų telefonų, vienas iš jų nustebins įspūdingu nugarėlėje įmontuotu garsiakalbiu

Barselonoje vykusioje MWC 2024 parodoje, „Nubia“ atstovai paskelbė apie naująjį „Nubia Flip“ atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris bus pigiausias tokio tipo įrenginys rinkoje. Tačiau tai nebuvo vienintelė naujiena. „Nubia“ atstovai pademonstravo ir daugiau išmaniųjų.

„Nubia“ oficialiai pristatė „Focus“ ir „Focus Pro“ išmaniuosius telefonus, kurie pasiūlys 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Šis objektyvas taip pat pasiūlys ir RAW HDR bei 4K filmavimo galimybes.

Naujasis „Focus Pro“ modelis taip pat turi šoniniame rėmelyje esantį slankiojantį mygtuką, kuriuo akimirksniu paleidžiama fotoaparato programėlė. Išmanusis telefonas aprūpintas 6,72 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

„Nubia Focus“ variantas turės 6,6 colių įstrižainės ekraną su HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Abu išmanieji telefonai veiks su „Unisoc T760“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Šių modelių veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe.

Dar viena „Nubia“ naujiena – tai biudžetinės klasės „Neo 2“ modelis. Šis įrenginys turės 6,72 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis veiks su „Unisoc T820“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties.

„Nubia Neo 2“ taip pat aprūpintas ir kelių sluoksnių šilumos paskirstymo sistema, kuri užtikrins puikų telefono veikimą. Išmanusis telefonas aprūpintas 6 000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu bei turi „DTS:X Ultra“ garsiakalbius.

Ir tai dar ne viskas. MWC 2024 metu pristatytas ir „Nubia Music“ išmanusis telefonas, kuris turi 6,6 colių įstrižainės ekraną su HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Tačiau didžiausi šio įrenginio privalumai – nugarėlėje.

„Nubia Music“ nugarėlėje įmontuotas didelis DTS ženklu pažymėtas garsiakalbis žada būti 600 proc. garsesnis nei įprasto išmaniojo telefono garsiakalbiai. Negana to, išmanusis turi ir du ausinių lizdus, leidžiančius klausytis muzikos su savo draugu.

Išmanusis telefonas veiks su „Unisoc SC9863A“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. „Nubia“ šį įrenginį aprūpino 5 000 mAh talpos baterija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas