„nubia“ pristato naujojo savo flagmano versiją, skirtą fotografijos mėgėjams: išskirtiniai dizaino sprendimai ir funkcijos, kurios padės pagerinti fotografavimo galimybes

Lukas Snarskis

2024-03-29, 09:00

0 komentarų

Kinijos kompanijos ZTE dukterinė bendrovė „nubia“ neseniai pristatė naująjį „nubia Z60 Ultra“ išmanųjį telefoną, kuris siūlo įspūdingas specifikacijas už itin patrauklią kainą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„nubia“ pristato naujojo savo flagmano versiją, skirtą fotografijos mėgėjams: išskirtiniai dizaino sprendimai ir funkcijos, kurios padės pagerinti fotografavimo galimybes

2023 metų pabaigoje pristatytas „nubia“ flagmanas jau kuris laikas prieinamas ir europiečiams. Gamintojas šiandien pristatė ir specialią versiją, kuri išsiskirs ne tik nauju dizainu, bet ir papildomais dirbtinio intelekto kameros patobulinimais.

Naujasis „nubia Z60 Ultra Photographer Edition“ pasižymi skirtingu nugarėlės dizainu, kuris primena anksčiau itin populiarias „point and shoot“ kameras. Šio įrenginio nugarėlė pagaminti naudojant specialų procesą, kurio dėka sukurta dviejų atspalvių opcija. Ją sudaro veganiška oda ir stiklas.

Kitos naujovės apima keletą fotografijai skirtų dirbtinio intelekto optimizavimų, įskaitant galimybę tiksliai sureguliuoti vaizdo apdorojimą ir galimybę pašalinti nepageidaujamus objektus iš nuotraukų. „nubia Z60 Ultra Photography Edition“ taip pat įdiegtos generatyvinės AI vaizdo funkcijos ir realiuoju laiku atliekamas kalbos vertimas skambučiams ir asmeniniams vertimams.

Skelbiama, jog šis išmanusis telefonas kainuos maždaug 550 eurų. Už šią kainą bus siūlomas 16 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties turintis modelis. Tiesa, ši kaina yra skirta Kinijos rinkoje, o ar šis flagmano variantas bus prieinamas ir Europoje – kol kas nėra skelbiama.

Likusios specialaus leidimo „Z60 Ultra“ modelio specifikacijos yra identiškos kaip ir bazinio modelio. Tai reiškia, jog priekinėje išmaniojo telefono dalyje rasime 6,8 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Maksimalus ekrano ryškumas siekia 1 500 nitų, o po šia panele įmontuota ir asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei naudos LPDDR5X operatyviosios (RAM) bei UFS 4.0 vidinės saugyklos lustus. Išmanusis telefonas taip pat aprūpintas ir specialiomis galimybėmis, kurios patiks žaidimų gerbėjams. Įrenginio viduje yra aerokosminės klasės šiluminė plokštė, didelė garų kamera su superlaidžiu nanoanglies pluoštu, kas padės kontroliuoti prietaiso komponentų temperatūrą.

„nubia Z60 Ultra Photographer Edition“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.6 diafragma bei optiniu vaizdo stabilizavimu. Čia naudojamas 1/1.49 colio "Sony IMX800" sensorius. Plataus kampo kamera taip pat aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1.8 diafragma bei automatiniu fokusavimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas