„Nubia“ ruošiasi dar vieno flagmano pristatymui: atskleistos pagrindinės specifikacijos, bandys nustebinti kamerų galimybėmis

Lukas Snarskis

2023-07-19, 13:20

0 komentarų

Kinijos kompanijos ZTE dukterinė bendrovė „Nubia“ dar kovo mėnesį surengė spaudos konferenciją, kur pristatė ilgai anonsuotą flagmaną. Tuomet debiutavo naujasis „Z50 Ultra“ modelis, kuris pasiūlė itin galingas specifikacijas. Dabar bendrovė ketina pristatyti dar vieną naujieną.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nubia“ ruošiasi dar vieno flagmano pristatymui: atskleistos pagrindinės specifikacijos, bandys nustebinti kamerų galimybėmis

Jau rytoj, liepos 20 dieną, debiutuos naujasis „Nubia Z50S Pro“. Kompanijos atstovai ne tik pademonstravo kaip atrodys naujasis išmanusis telefonas, bet ir atskleidė pagrindines jo technines savybes.

„Nubia“ paskelbė, jog naujasis „Z50S Pro“ modelis turės specialiai šiam telefonui sukurtą sensorių, kurio dydis sieks 1 colį. Tikėtina, kad čia bus naudojamas „Nubia Z50 Ultra“ įrenginyje panaudotas objektyvas, tačiau sulaukęs tam tikrų atnaujinimų.

„Nubia Z50S Pro“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės 6,78 colių įstrižainės ekraną su 1.5K raiška. Tiesa, priešingai nei „Ultra“ variantas, čia bus naudojama panelė su plokščiomis kraštinėmis. Skelbiama, jog ekranas pasižymės ir 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu.

Išmanusis telefonas taip pat turės 5 100 mAh talpos bateriją, kurią bus galima įkrauti su 80W greituoju įkrovimu. Deja, tačiau „Nubia“ neatskleidė daugiau šio išmaniojo telefono specifikacijų. Kaip bebūtų, oficialus pristatymas įvyks jau rytoj, liepos 20 dieną, o tuomet ir sužinosime likusias specifikacijas bei, žinoma, kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas