Nukopijuoti naujausią „Apple“ sprendimą ilgai netruko: „iPhone 14“ telefonuose naudojamą sprendimą dabar galima išbandyti ir visuose „Android“ įrenginiuose

Lukas Snarskis

2022-09-22, 14:10 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

2 komentarai (-ų)

„Apple“ pristačius naujuosius „iPhone 14 Pro“ išmaniuosius telefonus, buvo tik laiko klausimas kada bendrovės pasiūlytas „Dynamic Island“ sprendimas atsiras ir „Android“ įrenginiuose. Ir ilgai tai netruko.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Nukopijuoti naujausią „Apple“ sprendimą ilgai netruko: „iPhone 14“ telefonuose naudojamą sprendimą dabar galima išbandyti ir visuose „Android“ įrenginiuose

Nuo pirmos naujųjų „iPhone“ įrenginių išleidimo dienos, programėlių kūrėjai ieškojo įvairiausių būdų kaip „Dynamic Island“ sprendimą pasiūlyti ir „Android“ išmaniuose telefonuose. Sprendimas, kuris paslepia priekinėje telefono dalyje esančią asmenukių kamerą su naudinga informacija vartotojui, jau buvo pasiūlytas MIUI programuotojų, kurie sukūrė sprendimą „Xiaomi“ telefonams.

„Realme“ taip pat domisi ar šios bendrovės telefonų savininkai norėtų išbandyti analogišką galimybę. Net neabejojama, kad šis sprendimas vėliau bus naudojamas daugelio gamintojų, o jeigu nekantraujate – išbandyti galite ir dabar. Internete pasirodė programėlė „dynamicSpot by Jawomo“, kuris suteiks būtent šią galimybę.

Daugiafunkcinis įrankis leidžia pasiekti naujausius pranešimus arba telefono būsenos pokyčius per plaukiojančią salelę ekrano viršuje. „dynamicSpot“ pagal numatytuosius nustatymus supa priekinę „Android“ telefono kamerą, tačiau taip pat galite pakeisti slankiosios juostos padėtį pagal savo skonį. Tai gali būti naudinga tiems, kurie turi didesnius telefonus.

Atminkite, kad įdiegdami programėlę, turite suteikti visas pritaikymo neįgaliesiems valdiklius. Tai reiškia, kad „dynamicSpot“ gali pasiekti ir valdyti viską, kas yra jūsų telefono ekrane. Ši aplikacija taip pat gali stebėti jūsų sąveiką su programomis ar aparatūros jutikliais ir sąveikauti su programomis jūsų vardu. Kūrėjai teigia, kad jie nerenka vartotojų duomenų ir nesidalina jūsų informacija su jokiomis trečiosiomis šalimis.

Taigi, jei norite savo „Android“ įrenginyje išbandyti „Apple“ sukurto sprendimo alternatyvą – tai padaryti galite jau dabar. Norėdami parsisiųsti „dynamicSpot“ – spauskite čia, o savo įspūdžiais kviečiame pasidalinti komentaruose.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas