Nutekėjo „Huawei P40 Pro” brėžiniai - 4 kameros ir periskopinis lęšis

Ignas Petrikonis

2020-01-17, 01:00 (atnaujinta 2022-11-29, 01:58)

0 komentarų
Nutekėjo „Huawei P40 Pro” brėžiniai - 4 kameros ir periskopinis lęšis

Neseniai rašėme apie tai, kaip vienas dėklų gamintojas paviešino „Huawei P40” priekinės ir galinės dalių dizainą (apie tai skaitykite čia), o šiandien eilė atėjo ir „Pro” versijai.

Naujuose „Huawei P40 Pro” brėžiniuose matomos 3 vertikaliai išdėstytos kameros (panašiai kaip „P40”), o šalia jų - mažesnis jutiklis, kuris greičiausiai yra 3D ToF sensorius arba macro fotografijai skirta kamera.

Nors įžiūrėti ganėtinai sunku, įdėmiau patyrinėję galime pastebėti, kad apatinė kamera turi kvadratinį lešį, kas yra periskopinio priartinimo galimybės ženklas. Nors iš „P30 Pro” į „Mate 30 Pro” periskopinis objektyvas nebuvo perkeltas, „P40 Pro” vėl sugrąžins „Huawei” į kovą dėl geriausiai vaizdą priartinančio telefono titulo - ganduose minimas net 10 kartų optinis priartinimas.

Deja, šįkart telefono vaizdai yra kur kas prastesnės kokybės nei „P40” atveju, todėl negalime pasakyti, kokie parametrai užrašyti šalia kamerų. „Huawei P40”, remiantis nutekintomis nuotraukomis, turėtų pasižymėti 17mm židinio nuotolio itin plataus kampo kamera ir 80mm priartinimui skirtu objektyvu. Pagrindinės kameros židinio nuotolis dar kol kas nežinomas, bet turėtų siekti apie 20mm.

„P40 Pro” turės dvi priekines kameras, pagrindinę ir itin plataus kampo, kurios įsitaisys pupelės formos ekrano išpjovoje.

Brėžinys pateikia 5 galimas korpuso spalvas. Pirkėjai galės rinktis iš juodos, auksinės, sidabrinės, mėlynos ir baltos variantų.

„Huawei P40” serijos telefonai turėtų būti pristatyti kovo mėnesį, tad informacijos apie juos tik daugės. Sekite mūsų puslapį ir visas „Huawei” naujienas sužinokite pirmieji!

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas