Oficialiai pristatytas „iQOO Z9“ išmanusis telefonas: už mažiau nei 250 eurų pasiūlys stilingo dizaino ir puikių specifikacijų kombinaciją

Arnas Balčiūnas

2024-03-13, 07:16

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ valdo prekinį ženklą „iQOO“, o su šiuo vardu kasmet išleidžiama bent keletas dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. Dar visai neseniai bendrovė pristatė naująjį „Neo9 Pro“, o dabar debiutuoja ir dar vienas naujas modelis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Oficialiai pristatytas „iQOO Z9“ išmanusis telefonas: už mažiau nei 250 eurų pasiūlys stilingo dizaino ir puikių specifikacijų kombinaciją

„iQOO“ atstovai oficialiai pristatė naująjį „Z9“ modelį. Naujasis vidutinės klasės išmanusis telefonas pasiūlys ne tik stilingą, tačiau ir dėmesio vertas specifikacijas. Ir viskas už ganėtinai patrauklią kainą. Pažvelkime į šį prietaisą detaliau.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

Naujasis „iQOO Z9“ veiks su „MediaTek Dimensity 7200“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) atminties, kurią bus galima padvigubinti programinės įrangos dėka. Įrenginys taip pat turės 128 GB arba 256 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB.

Šio įrenginio nugarėlėje rasime dvi kameras. Pagrindinė „Z9“ modelio kamera naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu, o greta rasime ir 2 MP gylio sensorių. „iQOO“ šį išmanųjį telefoną aprūpino ir 4K filmavimo su 30 kadrų per sekundę galimybe.

Išmaniojo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 44W greituoju įkrovimu. „iQOO Z9“ taip pat palaiko „Bluetooth 5.3“ technologiją, o pirkėjus šis telefonas pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „Funtouch OS 14“ vartotojo sąsaja.

Skelbiama, jog pigiausias išmaniojo telefono modelis kainuos nuo 245 eurų, o pirkėjai galės rinktis iš dviejų skirtingų spalvų – tai žalios ir mėlynos. „iQOO“ įrenginio prekyba prasideda jau kovo 14 dieną, tačiau ar jis bus prieinamas ir Lietuvoje – neskelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas