Oficialiai pristatytas naujasis „Nothing Phone (2a)“: tik kiek daugiau nei 300 eurų kainuojantis įrenginys išsaugojo kultinius bendrovės sprendimus, tačiau tai dar ne viskas

Arnas Balčiūnas

2024-03-06, 07:46

0 komentarų

Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau ruošiasi naujausių flagmanų pristatymui, o kai kurios bendrovės jau spėjo ir juos pristatyti. Tikėtina, kad tokių planų turi ir „Nothing“, tačiau dabar pristatomas vidutinės klasės įrenginys.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Oficialiai pristatytas naujasis „Nothing Phone (2a)“: tik kiek daugiau nei 300 eurų kainuojantis įrenginys išsaugojo kultinius bendrovės sprendimus, tačiau tai dar ne viskas

Internete jau kelis mėnesius sklandė įvairiausios kalbos apie „Nothing“ planus pristatyti naują vidutinės klasės įrenginį, kuris turėtų būti žinomas kaip „Phone (2a)“. Vakar, antradienį, įvyko ir oficialus šio išmaniojo telefono pristatymas.

Naujasis „Nothing Phone (2a)“ turės 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama 10 bitų ekrano panelė, o maksimalus ryškumas sieks 1 300 nitų. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 7200 Pro“ procesoriumi, o jo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija. Gamintojo teigimu, 45W greitasis įkrovimas leis šį modelį įkrauti iki 50 proc. per 23 minutes, o pilnas įkrovimas truks apie 59 minutes.

„Nothing Phone (2a)“ nugarėlėje turės dvi kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta taip pat rasime ir 50 MP plataus kampo objektyvą su f/2.2 diafragma. Žinoma, ši kamerų sistema yra ir svarbi išmaniojo telefono dizaino dalis.

„Nothing“ įrenginio nugarėlėje galima matyti NFC ritę, o kameros čia atrodo tarsi akys. Išmaniojo galinis dangtelis yra su šiek tiek užapvalintais kraštais, kas turėtų leisti patogiau laikyti šį įrenginį. Pirkėjams naujasis „Phone (2a)“ bus prieinamas juodos arba baltos spalvų.

Kaip ir įprasta, naujasis „Nothing“ išmanusis telefonas turės „Glyph“ sąsają, kurią sudaro LED švieselės nugarėlėje. Šią sąsają sudarys 26 individualiai personalizuojamos zonos. Trys šviečiančios juostelės palaikys „Glyph“ laikmatį, pranešimus, „Glyph“ žibintuvėlį ir „"Glyph Progress“ galimybę.

Tarptautinėje rinkoje naujasis „Nothing Phone (2a)“ bus parduodamas dviejų skirtingų konfigūracijų. 339 eurus kainuojantis modelis turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Antrasis variantas kainuos 379 eurus ir turės atitinkamai 12 GB ir 256 GB atmintines.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas