Oficialiai pristatytas naujasis „Samsung Galaxy M55“ išmanusis telefonas: pasiūlys puikų AMOLED ekraną, „Qualcomm“ procesorių ir greitą įkrovimą

Lukas Snarskis

2024-03-29, 10:55

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – sulenkiami modeliai, aukščiausios klasės flagmanai ar itin pigius variantus. Bendrovės asortimente galima rasti ir nemažai vidutinės klasės prietaisų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Oficialiai pristatytas naujasis „Samsung Galaxy M55“ išmanusis telefonas: pasiūlys puikų AMOLED ekraną, „Qualcomm“ procesorių ir greitą įkrovimą

„Samsung“ atstovai oficialiai pristatė naująjį „Galaxy M55“ išmanųjį telefoną, kuris jau yra prieinamas Brazilijoje, o netrukus turėtų pasiekti ir kitus regionus. „Galaxy M“ linijos produktai dažniausiai pasižymi panašiomis savybėmis kaip ir „Samsung Galaxy A“, o žemiau rasite detalesnę informaciją apie šią naujieną.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,7 colių įstrižainės Super AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė, kurios maksimalus ryškumas siekia 1 000 nitų, o po ja įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis. Viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota asmenukių kamera.

„Samsung Galaxy M55 5G“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Pastarąją bus galima praplėsti atminties kortele. Įrenginys pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „One UI 6.1“ vartotojo sąsaja.

„Samsung“ šio įrenginio nugarėlėje įmontavo tris kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu. Čia taip pat rasime ir 8 MP plataus kampo objektyvą ir 2 MP makro kamerą. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje – 50 MP asmenukių kamera.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 45W greituoju įkrovimu. „Samsung“ atstovų teigimu, norint įkrauti įrenginio akumuliatorių iki 70 proc. pakaks vos 30 minučių. Verta paminėti ir tai, jog ši naujiena pasiūlys 4 didžiuosius „Android“ atnaujinimus, o saugumo papildiniai bus tiekiami penkerius metus.

Naujasis „Galaxy M55 5G“ modelis bus prieinamas tamsiai mėlynos ir šviesiai žalios spalvų, o jo kaina sieks maždaug 556 eurus. Tiesa, ar šis išmanusis telefonas bus pardavinėjamas Lietuvoje – kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas