Oficialiai pristatytas naujasis „Vivo T3x“ išmanusis telefonas: mažiau nei 200 eurų kainuojantis modelis su „Qualcomm“ procesoriumi ir talpia baterija

Lukas Snarskis

2024-04-17, 14:13

0 komentarų

2024 metais „Vivo“ jau spėjo pristatyti gausybę išmaniųjų telefonų ir, panašu, neketina sustoti. Dar neseniai buvo surengtas „X Fold3“ serijos sulenkiamų įrenginių pristatymas, o dabar pristatoma ir dar viena naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Oficialiai pristatytas naujasis „Vivo T3x“ išmanusis telefonas: mažiau nei 200 eurų kainuojantis modelis su „Qualcomm“ procesoriumi ir talpia baterija

Kinijos technologijų kompanija „Vivo“ šiandien pristatė naują nebrangų išmanųjį telefoną. Oficialiai pademonstruotas „Vivo T3x“ variantas, kuris pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas bei itin talpią bateriją už labai patrauklią kainą.

Išmanusis telefonas naudoja 6,72 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD+ raiška ir 120 HZ atsinaujinimo dažniu. Ši panelė pasiūlys 1 000 nitų maksimalų ryškumą, o viršutinėje jos dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

„Vivo T3x“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Šio įrenginio veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija su 44W įkrovimo galimybe.

Naujojo „Vivo“ įrenginio nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su f/1.8 diafragma. Antrasis sensorius – 2 MP gylio. Skelbiama, jog išmanusis telefonas pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „Funtouch OS 14“ vartotojo sąsaja.

„Vivo T3x“ pirkėjams bus prieinamas dviejų skirtingų spalvų, o 4 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties turintis modelis bus parduodamas nuo 152 eurų. Dvigubai didesnes atmintines turintis variantas bus siūlomas už 185 eurus,

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas