Oficialiai pristatytas naujasis „Vivo Y200e“ išmanusis telefonas: už kiek daugiau nei 200 eurų pasiūlys „Qualcomm“ procesorių, puikų ekraną bei stilingą dizainą

Lukas Snarskis

2024-02-24, 08:06

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Oficialiai pristatytas naujasis „Vivo Y200e“ išmanusis telefonas: už kiek daugiau nei 200 eurų pasiūlys „Qualcomm“ procesorių, puikų ekraną bei stilingą dizainą

Dar praėjusių metų spalį „Vivo“ pristatė „Y200“ išmaniojo telefono modelį, o dabar pademonstravo ir atnaujintą jo variantą. Kaip ir buvo tikėtasi, oficialiai pristatytas naujasis „Vivo Y200e“ variantas.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Po ekranu įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis, o viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „Vivo Y200e“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2“ procesoriumi bei turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 44W įkrovimo galimybe.

„Vivo“ šio įrenginio nugarėlėje įmontavo 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip ir 2 MP gylio sensorių, kartu su specialiu mirgėjimo jutikliu. Pranešama, jog išmanusis telefonas taip pat palaiko ir 5G ryšio technologiją, turi dvigubus stereo garsiakalbius su „Hi-Res Audio“ palaikymu.

Pirkėjams šis išmanusis bus siūlomas oranžinės ir mėlynos spalvų, o pigiausias variantas kainuos nuo 220 eurų. Informacijos apie „Y200e“ modelio pasirodymą Europoje – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas