„OnePlus“ demonstruoja raumenis: pademonstravo telefoną, kuris aprūpintas tik kompiuteriuose naudojamais sprendimais

Barselonoje prasidėjo kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Žinoma, kaip ir kasmet, čia galima pamatyti ir įvairių naujovių ir koncepcinių modelių.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„OnePlus“ demonstruoja raumenis: pademonstravo telefoną, kuris aprūpintas tik kompiuteriuose naudojamais sprendimais

Savo pristatymą Barselonoje surengė ir Kinijos kompanijos „OnePlus“ atstovai, kurie pademonstravo „OnePlus 11 Concept“ išmanųjį telefoną. Kalbos apie šį koncepcinį modelį sklido jau daugiau nei dvi savaites, o naujasis šedevras dabar jau pristatytas ir oficialiai. Tiesa, jis prekyboje nepasirodys.

„OnePlus 11 Concept“ yra skirtas pademonstruoti naująjį „Active CryoFlux“ aušinimo sprendimą. Nors pavadinimas ir skamba labai įmantriai, tačiau čia yra naudojama uždaro ciklo skysčių aušinimo sistema, kokią galima rasti staliniuose kompiuteriuose. Žinoma, „OnePlus“ sprendimas yra gerokai sumažintas tam, kad jis būtų sutalpintas telefono viduje.

Sistemos centre yra keraminis pjezoelektrinis mikrosiurblys, kuris cirkuliuoja skystį per vamzdelius tarp viršutinės ir apatinės diafragmos. Skelbiama, kad mikrosiurblys užima mažiau nei 0,2 cm² vietos. Siurblys cirkuliuoja skystį, judantį aplink vamzdelį, kuris veikia kaip šilumos kriauklė ir radiatorius, sugerdamas šilumą iš procesoriaus ir lėtai išleisdamas ją atgal į siurblį.

„OnePlus“ atstovų teigimu, „Active Cryoflux“ sprendimas gali sumažinti įrenginio temperatūrą iki 2,1 laipsnių. Išmaniojo telefono įkrovimo metu temperatūra gali būti sumažinti maždaug 1,6 laipsnio, o tai leis sutaupyti iki 45 sekundžių krovimo laiko. Žinoma, gamintojas nepamiršo ir kosmetinių patobulinimų.

„OnePlus“ galiniam dangčiui panaudojo lenktą, permatomą stiklą, kuris, bendrovės teigimu, yra vientisas, nors išilgai šonų aiškiai yra rėmas. Galinis dangtelis leidžia matyti apačioje esantį vamzdelį, kuris iš dalies apšviestas. Išskirtinai atrodo ir „OnePlus 11 Concept“ kamerų iškilimas, kuris gavo analogišką apšvietimą.

Deja, tačiau nėra žinoma ar „OnePlus“ ketina panaudoti šią technologiją kokiame nors savo išmaniajame telefone. Vertėtų prisiminti, jog dar 2020 metais bendrovės atstovai buvo pademonstravę „Concept One“ modelį, tačiau sprendimai iš šio įrenginio taip ir nebuvo pritaikyti kitiems „OnePlus“ produktams.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas