„OnePlus“ gerbėjai turėtų suklusti: paaiškėjo, kada įvyks naujojo „OnePlus 10T“ pristatymas

Lukas Snarskis

2022-07-21, 14:00 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų
„OnePlus“ gerbėjai turėtų suklusti: paaiškėjo, kada įvyks naujojo „OnePlus 10T“ pristatymas

Kinijos kompanija „OnePlus“ ruošiasi naujam pristatymui. Pagaliau paaiškėjo kada įvyks naujojo „OnePlus 10T“ išmaniojo telefono pristatymas. Bendrovės išplatintame pranešime teigiama, kad renginys suplanuotas rugpjūčio 3 dieną.

Niujorke įvyksiančiame pristatyme bus pristatytas ne tik naujasis „OnePlus 10T“ modelis, tačiau ir „OxygenOS 13“ operacinės sistemos versija. Remiantis naujausia informacija, „10T“ variantas bus aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, o taip pat turėtumėme išvysti nežymius dizaino pakeitimus, lyginant su anksčiau išleistu „OnePlus 10 Pro“ variantu.

Kalbant apie „OxygenOS 13“ operacinės sistemos versiją, joje laukiama patobulinimų, kurie būtų susiję su atnaujinta išvaizda, naujomis galimybėmis žaidimų gerbėjams bei daugiau smulkių pasikeitimų. Pranešama, kad pirmiausia ši naujoji OS versija bus prieinama „OnePlus 10 Pro“ modeliui, o kiek vėliau pasieks ir „OnePlus 10T“.

Kaip jau minėjome, „OnePlus“ spaudos konferencija įvyks Niujorke, rugpjūčio 3 dieną. Norintys stebėto šį renginį, tai daryti galės „YouTube“ platformoje. Renginio pradžia – 17:00 val. Lietuvos laiku.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas