„OnePlus“ pristatys išskirtinę savo flagmano versiją: paaiškėjo, kada debiutuos neregėtomis savybėmis aprūpintas telefonas

Arnas Balčiūnas

2023-03-27, 17:32 (atnaujinta 2023-03-27, 17:33)

0 komentarų

Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau pristatė savo galingiausius 2023 metų modelius. „OnePlus“ tai padarė dar sausio pradžioje, tačiau netrukus ketina pristatyti specialaus leidimo flagmaną, kurio debiutas įvyks dar šį mėnesį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„OnePlus“ pristatys išskirtinę savo flagmano versiją: paaiškėjo, kada debiutuos neregėtomis savybėmis aprūpintas telefonas

„OnePlus“ atstovai paskelbė reklamines nuotraukas, kurios atskleidžia, jog netrukus turėtų būti pristatyti specialaus leidimo „OnePlus 11“ išmaniojo telefono versija. Šiandien tas pats įrenginys buvo anonsuotas ir dar kartą, o taip atskleista, kad jo pristatymas įvyks jau kovo 29 dieną. Žinomas ir modelio pavadinimas – tai „OnePlus 11 Jupiter Rock Edition“.

Kompanijos atstovai atskleidė ir tai, jog šis „OnePlus 11“ variantas bus aprūpintas bendrovės sukurta medžiaga, panaudota įrenginio nugarėlėje. „OnePlus“ teigimu, visas kūrimo procesas užtruko daugiau nei metus. Naujos nugarėlėje naudojamos medžiagos išeiga yra 50 proc. mažesnė, palyginus su įprastais išmaniaisiais telefonais iš stiklo, o kiekvienas naujas „OnePlus 11 Rock Edition“ turi ir išskirtinį raštą.

Priminsime, jog šių metų pradžioje pristatytas naujasis „OnePlus 11“ aprūpintas 6,7 colių įstrižainės LTPO 3.0 AMOLED ekranu su 2K raiška, o taip pat turi ir kintantį atnaujinimo dažnį, kuris gali svyruoti nuo 1 iki 120 Hz, atsižvelgiant į tai, kokie veiksmai atliekami su telefonu. Viršutinėje ekrano dalyje, kairiajame kampe, įmontuota ir 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Kaip jau tapo įprasta, čia rasime ir „Hasselblad“ kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos „Sony IMX890“ sensorių su optiniu vaizdo stabilizavimu. „OnePlus 11“ taip pat turės 48 MP plataus kampo objektyvą su automatiniu fokusavimu, kas leis fiksuoti ir makro nuotraukas. Trečioji kamera – 32 MP raiškos „Sony IMX709“ sensoriumi aprūpintas teleobjektyvas su 2x optinio priartinimo galimybe.

„OnePlus 11“ veikimą palaiko 5000 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu. Deja, tačiau šis išmanusis neturės belaidžio įkrovimo funkcijos palaikymą. Skelbiama, jog įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija, o taip pat ir „ColorOS 13“ vartotojo sąsaja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas