„OnePlus“ ruošia naują staigmeną: netrukus bus pademonstruotas išskirtinis „OnePlus 11“ flagmano variantas

Lukas Snarskis

2023-03-22, 18:09

0 komentarų

Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau pristatė savo galingiausius 2023 metų modelius. „OnePlus“ tai padarė dar sausio pradžioje, tačiau netrukus ketina pristatyti specialaus leidimo flagmaną, kurio debiutas įvyks dar šį mėnesį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„OnePlus“ ruošia naują staigmeną: netrukus bus pademonstruotas išskirtinis „OnePlus 11“ flagmano variantas

„OnePlus“ atstovai paskelbė reklamines nuotraukas, kurios atskleidžia, jog netrukus turėtų būti pristatyti specialaus leidimo „OnePlus 11“ išmaniojo telefono versija. Nors nuotraukos ir neatskleidžia daug informacijos, tačiau jose teigiama, kad naujasis modelis pasiūlys „precedento neturinčias medžiagas ir meistriškumą, todėl kiekvienas telefonas bus unikalus“.

Kaip galite matyti, specialaus leidimo „OnePlus 11“ maketas atvaizduojamas greta Jupiterio planetos, kas gali sufleruoti specifinius šio modelio dizaino sprendimus. Šaltinių Kinijoje teigimu, „OnePlus“ planuoja panaudoti specifinius telefono nugarėlės dizaino sprendimus, tačiau daugiau informacijos apie tai nėra. Tiesa, pažymima tai, jog šis įrenginys nebus „OnePlus 11“ koncepcinis variantas, kuris buvo pademonstruotas vasario pabaigoje Barselonoje.

Priminsime, jog šių metų pradžioje pristatytas naujasis „OnePlus 11“ aprūpintas 6,7 colių įstrižainės LTPO 3.0 AMOLED ekranu su 2K raiška, o taip pat turi ir kintantį atnaujinimo dažnį, kuris gali svyruoti nuo 1 iki 120 Hz, atsižvelgiant į tai, kokie veiksmai atliekami su telefonu. Viršutinėje ekrano dalyje, kairiajame kampe, įmontuota ir 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Kaip jau tapo įprasta, čia rasime ir „Hasselblad“ kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos „Sony IMX890“ sensorių su optiniu vaizdo stabilizavimu. „OnePlus 11“ taip pat turės 48 MP plataus kampo objektyvą su automatiniu fokusavimu, kas leis fiksuoti ir makro nuotraukas. Trečioji kamera – 32 MP raiškos „Sony IMX709“ sensoriumi aprūpintas teleobjektyvas su 2x optinio priartinimo galimybe.

„OnePlus 11“ veikimą palaiko 5000 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu. Deja, tačiau šis išmanusis neturės belaidžio įkrovimo funkcijos palaikymą. Skelbiama, jog įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija, o taip pat ir „ColorOS 13“ vartotojo sąsaja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas