„OnePlus“ ruošiasi „Ace 2 Pro“ modelio pristatymui: naujasis įrenginys pasiūlys galingą procesorių ir aukščiausios klasės ekraną

Lukas Snarskis

2023-05-15, 08:30

1 komentaras

Kinijos bendrovė „OnePlus“ per pastaruosius metus gerokai išplėtė savo išmaniųjų telefonų asortimentą, skirdama nemažą dėmesį ir pigesnius įrenginius besirenkančiai pirkėjų grupei.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„OnePlus“ ruošiasi „Ace 2 Pro“ modelio pristatymui: naujasis įrenginys pasiūlys galingą procesorių ir aukščiausios klasės ekraną

Dar vasario mėnesį, „OnePlus“ pristatė „Ace 2“ modelį, kuris debiutavo su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, o vėliau buvo pristatytas ir „OnePlus Ace 2V“ variantas, aprūpintas „MediaTek Dimensity 9000“ mikroschemų rinkiniu.

Kaip aiškėja dabar, „OnePlus“ ruošia ir naująjį „OnePlus Ace 2 Pro“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų būti pasiūlytas su „Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei 1.5K raiškos ekranu lenktais kraštais. Neoficialiais duomenimis, šiam įrenginiui skirtus ekranus turėtų gaminti BOE.

Kiek anksčiau buvo skelbiama, jog „OnePlus Ace 2 Pro“ turėtų būti aprūpintas 5 000 mAh talpos baterija, o jo nugarėlėje – trys kameros. Teigiama, kad čia bus įmontuotas 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas pagrindinis objektyvas, taip pat ir 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro kameros. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Deja, tačiau kol kas dar nėra žinoma kada įvyks oficialus „OnePlus Ace 2 Pro“ išmaniojo telefono pristatymas. Atsižvelgiant į tai, jog internete pasirodo vis daugiau informacijos apie šį modelį – tai gali įvykti dar šį mėnesį.

1 komentarų

GP

Aš naudoju dar patį pirmąjį One Plus Ace ir jis man labai patinka.Globalinis laikomas OnePlus 10R .

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas