OPPO dukterinė įmonė ketina pristatyti „Realme 3“

Lukas Snarskis

2019-02-21, 01:00 (atnaujinta 2023-01-08, 14:23)

0 komentarų
OPPO dukterinė įmonė ketina pristatyti „Realme 3“

Kinijos kompanija OPPO dar praėjusiais metais įkūrė dukterinę įmonę „Realme“, kuri jau spėjo pristatyti du vidutinės klasės įrenginius. Jau nuo metų pradžios plinta informacija ir apie artėjantį naują kompanijos pristatymą ir dabar aiškėja, jog bus pristatytas „Realme 3“ išmanusis telefonas.

Kompanijos atstovai neseniai išplatino reklaminiais nuotraukas su užuominomis į naująjį „Realme 3“. Nors konkrečiai šis pavadinimas įvardintas nebuvo, tačiau daug ką atskleidžia šūkis panaudotas pranešime – „paprasčiausia matematika ar kažkas didelio?“. Na, o po šūkiu galima matyti kaip sudedamos pirmojo ir antrojo modelio dėžutės.

Ir nors gamintojas jau anonsuoja naująją „Realme 3“ išmanųjį telefoną, tačiau šiai dienai nėra žinoma nei kada jis bus pristatytas nei kokiomis specifikacijomis jis pasižymės. Tiesa, net neabejojama, jog įrenginys gali būti pristatytas dar pirmojo šių metų ketvirčio metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas