„Oppo“ išsklaidė abejones dėl sulenkiamų telefonų kūrimo: bendrovės atstovai paneigė pasirodžiusius gandus, laukiama ir oficialių naujienų

Arnas Balčiūnas

2024-02-27, 17:10

0 komentarų

Sulenkiamų išmaniųjų telefonų populiarumas nuolat auga. Prie to, žinoma, nemažai prisideda vis didėjanti pasiūla, o taip pat ir nuolat tobulėjančios technologijos, kurios suteikia vis geresnę naudojimo patirtį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Oppo“ išsklaidė abejones dėl sulenkiamų telefonų kūrimo: bendrovės atstovai paneigė pasirodžiusius gandus, laukiama ir oficialių naujienų

Daugelis gamintojų jau pristatė bent po vieną sulenkiamą ar atlenkiamą išmanųjį telefoną, o tarp tokių bendrovių yra ir „Oppo“. Praėjusią savaitę buvo pasirodę pranešimų, jog kompanija gali pasitraukti iš šios rinkos ir daugiau nebekurti sulenkiamų įrenginių.

Tuomet buvo skelbiama, jog „Oppo“, o taip pat ir „Vivo“, ketina nutraukti sulenkiamų išmaniųjų telefonų gamybą dėl itin prastų pardavimų 2023 metais. Tai atrodė keistas žingsnis, ypač po to, kai į sulankstomas technologijas buvo investuota tiek daug pinigų, tačiau - šiame pasaulyje yra nutikę ir daugiau keistų dalykų.

Kaip bebūtų, tokios kalbos nepasitvirtino. „Oppo“ atstovai išsklaidė visas abejones ir patikino, jog planai kurti sulenkiamus telefonus nesikeičia. Kinijos bendrovė patikino, kad tokios kalbos neatitinka tikrovės ir apie pasitraukimą iš šio segmento nėra svarstoma.

„Oppo“ atsidavimas nuolatiniam sulankstomų išmaniųjų telefonų technologijų vystymui išlieka nepakitęs. Laukite mūsų oficialių atnaujinimų ir pranešimų“, - teigiama bendrovės pranešime, kurį gavo „GSMarena“.

Verta pastebėti, jog „Oppo“ sulenkiamų įrenginių rinkoje pernai išgyveno ne pačius geriausius laikus, o jų sukurti modeliai nesulaukė didelio populiarumo. Tiesa, kiek kitokia situacija yra su dukterine įmone „OnePlus“, kurios pristatytas „OnePlus Open“ modelis yra laikomas vienu geriausiu tokio tipo įrenginiu. Pastarasis modelis yra tiesiog pervadintas „Oppo Find N3“ modelis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas