„Oppo“ pristatė dar vieną pigų telefoną: debiutavo modelis, kuriam panaudotas 2016 metų įrenginio pavadinimas

Lukas Snarskis

2023-12-26, 07:15

0 komentarų

Kinijos milžinė „Oppo“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – nuo pačių pigiausių iki aukščiausios klasės flagmanų. Prieš keletą savaičių kompanijos vadovai pristatė biudžetinės klasės įrenginį, o dabar debiutuoja ir dar viena naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Oppo“ pristatė dar vieną pigų telefoną: debiutavo modelis, kuriam panaudotas 2016 metų įrenginio pavadinimas

„Oppo“ atstovai oficialiai pristatė naująjį „Oppo A59“ išmanųjį telefoną, kuris debiutavo Indijos rinkoje. Įdomu tai, jog tai yra antrasis įrenginys su tokiu pačiu pavadinimu, o pirmasis buvo pristatytas dar 2016 metais. Nesunku nuspėti, jog šie du įrenginiai neturi nieko bendro, neskaitant jų pavadinimo.

Naujasis „Oppo A59“ aprūpintas 6,59 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Nesunku pastebėti ir viršutinėje dalyje esančią vandens lašo formos išpjovą, kur gamintojas įmontavo 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 6020“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Tiesa, pirkėjams bus prieinamas modelis, kuris pasiūlys ir kiek daugiau operatyviosios atminties – 6 GB. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe.

„Oppo A59“ nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų naudos 13 MP raiškos vaizdo jutiklį. Greta rasime ir 2 MP gylio sensorių, kuris skirtas portretams fiksuoti. Išmanusis telefonas taip pat turės šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o čia rasime ir ausinių lizdą bei stereo garsiakalbius.

Ši „Oppo“ naujiena veiks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „ColorOS 13.1“ vartotojo sąsaja. Pranešama, jog „A59“ modelis bus parduodamas nuo 164 eurų, tačiau ar jis pasirodys Europoje išlieka neaišku.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas